x

Ελλάδα

Ενδιαφέρον Παναθηναϊκού για τον Ματ Τόμας

28 Ιανουαρίου 2023

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε χρόνο και ψυχολογία με τη νίκη επί της Ζαλγκίρις, ολοκληρώνοντας μια απίθανη ανατροπή στο ΟΑΚΑ ενώ μετράει αντίστροφα για το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας, έχοντας την πρόθεση να ενισχυθεί μεταγραφικά. Από τη στιγμή, λοιπόν που ο Σαμπάζ Νέιπιερ αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Αρμάνι Μιλάνο, οι «πράσινοι» είναι υποχρεωμένοι να στραφούν σε άλλες λύσεις και η περίπτωση του Ματ Τόμας έχει μπει στο μικροσκόπιο του Παναθηναϊκού. Ο 28χρονος γκαρντ έφτιαξε το όνομά του στην Ισπανία με την Ομπραδόιρο (2017-18) και τη Βαλένθια (2018-19) με την οποία μάλιστα κατέκτησε το EuroCup και στη συνέχεια πέρασε τον Ατλαντικό για να μετρήσει τις δυνάμεις του στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη, μοιράζοντας την τελευταία τριετία στους Ράπτορς, τους Τζαζ και τους Μπουλς. Σε 126 αγώνες στη regular season, ο Τόμας μέτρησε 4 πόντους και 1.2 ριμπάουντ στα 9.7 λεπτά μ.ό. που έμεινε στο παρκέ. Οσον αφορά το πέρασμά του στην Ισπανία, είχε 15.4 πόντους, 2.4 ριμπάουντ, 2.4 ασίστ με την Ομπραδόιρο και 11.5 πόντους με 48.5% στο τρίποντο με τη Βαλένθια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Υπό κανονικές συνθήκες και με βάση τη δυναμικότητα, το ρόστερ, το γήπεδο, την εικόνα στο παιχνίδι η Εθνική Ελλάδας έπρεπε να κερδίσει την αντίστοιχη της Λιθουανίας στο μεταξύ τους φιλικό στην «OPAP Arena».

Σχόλια

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ

Αντίλογος

Παρενέβη, διαβάζω, ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, για να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο δημόσιος υπάλληλος που συνελήφθη για εμπλοκή του στην υπόθεση της 12χρονης στα Σεπόλια.

Εκδηλώσεις

ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ. Μέσα σε ιδιαίτερα συγκινητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Ιουνίου η τελετή αποφοίτησης της 8ης τάξης του Ημερήσιου Ελληνικού Σχολείου “Αργύριος Φάντης” στον Καθεδρικό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Μπρούκλιν.

Πολιτισμός

Η πρωτοεμφανιζόμενη συγγραφέας Μαρίνα Πλούμπη, μας χάρισε φέτος ένα παιδικό βιβλίο ξεχωριστό και μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα.

ΒΙΝΤΕΟ