x
 

ΕΛΛΑΔΑ

Επιχειρηματική Αποστολή στις ΗΠΑ από την Kourtidis Group

19 Μαρτίου 2024
Ξένη δημοσίευση

Στο επίκεντρο οι ελληνικές επενδυτικές ευκαιρίες

Την τρίτη επιχειρηματική του αποστολή πρόκειται να πραγματοποιήσει ο βραβευμένος στο Ελληνικό επιχειρείν όμιλος εταιρειών Κουρτίδη στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, με σκοπό την ενημέρωση των Ελληνοαμερικανών για τις επενδυτικές ευκαιρίες που υπάρχουν στην ελληνική αγορά. Συγκεκριμένα, τα στελέχη του ομίλου θα βρίσκονται από 26 έως 31 Μαρτίου στο Σαν Φρανσίσκο και από 1 έως 8 Απριλίου στη Νέα Υόρκη, όπου και θα υλοποιηθούν οι επιχειρηματικές τους συναντήσεις.

Η Kourtidis Group αποτελεί σήμερα ένα εντυπωσιακό για την Ελλάδα επιχειρηματικό παράδειγμα. Ενα πραγματικό Case Study, όπως χαρακτηρίστηκε από τον επιχειρηματικό και δημοσιογραφικό κόσμο, καθώς σε μία πορεία 28 ετών παρουσίασε ένα εντυπωσιακό μοντέλο λειτουργίας με 6 γραφεία, μοναδικά επενδυτικά προϊόντα και απίστευτα αποτελέσματα στους τομείς των Κατασκευών, του Real Estate, των Επενδύσεων και του Τουρισμού στη Β. Ελλάδα. Με έδρα την Παραλία Οφρυνίου στο Νομό Καβάλας και τη μοναδική της προσέγγιση, έχει μεταμορφώσει ολοκληρωτικά τις περιοχές που δραστηριοποιείται, μετατρέποντας «άγνωστες» τοποθεσίες σε περιζήτητους νέους προορισμούς και αλλάζοντας με εντυπωσιακό τρόπο το τοπίο των επενδυτικών ευκαιριών.

 

Η Kourtidis Group ανάμεσα
στα «Διαμάντια της Ελληνικής Οικονομίας»

Τα τελευταία χρόνια, η αναβάθμιση της Ελλάδας σε επενδυτική βαθμίδα έχει αλλάξει δραστικά την οικονομία της χώρας με πολλές νέες μεγάλες επενδύσεις από την Ευρώπη και την Αμερική, ιδιαίτερα στη Β. Ελλάδα. Οπως αναφέρει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της  Kourtidis Group, Νίκος Κουρτίδης: «Η Ελλάδα βρίσκεται στο δρόμο μιας συνεχούς ανάκαμψης και σε αυτόν το δρόμο οι επενδυτικές ευκαιρίες που δημιουργούνται είναι εξαιρετικές. Στο επίπεδο των δομών και του πλαισίου λειτουργίας, η χώρα μας προσφέρει σταθερότητα και είναι αδιαμφισβήτητα μία προηγμένη οικονομία». «Η Ελλάδα αποτελεί σήμερα μία πραγματική ευκαιρία για επένδυση. Στο πλαίσιο αυτό, στην  Kourtidis Group έχουμε δημιουργήσει ένα ασφαλές περιβάλλον συνεργασίας και εμπιστοσύνης. Διαθέτοντας όλο το Know-how, είμαστε έτοιμοι να υποστηρίξουμε κάθε επιχειρηματική και επενδυτική προσπάθεια» συμπληρώνει η αντιπρόεδρος του ομίλου, Κωνσταντίνα Δημητρόβα, η οποία είναι και επικεφαλής του τμήματος διαχείρισης μεγάλων επενδυτικών ακινήτων.

Η διεθνής παρουσία του ομίλου βασίζεται στη δημιουργία και κατασκευή πρωτοποριακών και καινοτόμων Project με απόδοση και υπεραξία, σε ένα πρότυπο μοντέλο λειτουργίας One Stop Shop, σε ειδικά σχεδιασμένα επενδυτικά προγράμματα με εγγυημένη απόδοση, υπηρεσίες VIP after sales services καθώς και σε κορυφαίες παγκόσμιες συνεργασίες με επίσημα Brands. Το πλούσιο χαρτοφυλάκιό του, διαθέτει περισσότερες από 2.800 ολοκληρωμένες εξοχικές κατοικίες που ξεπερνούν τα 182.000 τ.μ. και συνολικά 56 οργανωμένα και σύγχρονα οικιστικά συγκροτήματα. Επιπλέον, είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα, που έχει αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη την κατασκευή 1.333 εξοχικών κατοικιών, συνολικού εμβαδού άνω των 82.000 τ.μ. Ο όμιλος, εκτός από τον κύριο όγκο κατασκευών του στην Παραλία Οφρυνίου, αναπτύσσει τη δραστηριότητά του και σε ολόκληρη την  παραλιακή ζώνη του Νομού Καβάλας καθώς και σε περιοχές του Στρυμονικού κόλπου.  Εξαιρετικά σημαντικές, επίσης, είναι οι επενδυτικές κινήσεις που έχει κάνει ο όμιλος και στο νησί της Θάσου, καθώς έχει ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός μεγάλων οργανωμένων οικισμών με κατοικίες σύγχρονης αρχιτεκτονικής.

 

“Alexandrou Chora” project

Βασική φιλοσοφία της  Kourtidis Group είναι η δημιουργία έργων-ορόσημων, που λειτουργούν αναπτυξιακά για τις περιοχές αλλά και απόλυτα κερδοφόρα για τους επενδυτές. Τα έργα αυτά ενισχύουν την ελκυστικότητα και την υπεραξία της Β. Ελλάδας και θέτουν νέα πρότυπα πολυτελούς και πολιτιστικού τουρισμού. Μέσα στη μεγάλη γκάμα των επενδύσεων που διαθέτει ο όμιλος περιλαμβάνεται και το multiplex εμβληματικό Project «Alexandrou Chora». Σε μία περιοχή όπου χτυπά δυνατά η καρδιά της παγκόσμιας ιστορίας, το υπό ανάπτυξη έργο βρίσκεται μόλις 4 χλμ. μακριά από την αρχαία Μακεδονική πόλη Αμφίπολη και το φημισμένο αρχαιολογικό εύρημα του Λόφου Καστά, όπου είναι σε εξέλιξη η ανασκαφή. Τα ευρήματα αυτής θα αποτελέσουν την ατμομηχανή ανάπτυξης του τόπου και θα αλλάξουν καθοριστικά την εικόνα της περιοχής. Το «Alexandrou Chora» θα είναι χωρισμένο σε τρεις ενότητες και θα διαθέτει ένα πολυτελές ξενοδοχείο διεθνούς Brand, ένα πρότυπο «smart» οικιστικό χωριό, καθώς και ένα μοναδικό στον κόσμο Θεματικό Πάρκο, βασισμένο στη ζωή του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Οι μεγάλες επενδύσεις στο νησί της Θάσου

Στην κατασκευή νέων οικισμών σύγχρονου και βιοκλιματικού σχεδιασμού προχωρά η  Kourtidis Group  και στο καταπράσινο Αιγαιοπελαγίτικο νησί της Θάσου, όπου η συνολική έκταση των έργων υπό ανάπτυξη ξεπερνά τα 30.000 τετραγωνικά μέτρα. Συγκεκριμένα, κατά την επόμενη διετία, από τον όμιλο θα παραδοθούν περισσότερες από 500 κατοικίες στο νησί, η χρήση των οποίων θα είναι οικιστική αλλά και επενδυτική.

Η υπεραξία των επενδύσεων της  Kourtidis Group , στα 260 χιλιόμετρα παραλιακής ζώνης που δραστηριοποιείται, άρχισαν να προσελκύουν πολλούς εγχώριους αλλά πλέον και Ελληνοαμερικανούς ενδιαφερόμενους επενδυτές. Με εξειδικευμένες υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες των Αμερικανών πολιτών, σύγχρονες οικογένειες και έξυπνοι αγοραστές στρέφουν το βλέμμα τους προς τα εμβληματικά συγκροτήματα του ομίλου, τα οποία συνδυάζουν πολυτέλεια και εξαιρετικά καλή επενδυτική τοποθέτηση.

Kourtidis Group
Παραλία Οφρυνίου, Καβάλα 64008
Tηλ.: +30 – 25940 31500
E-mail: [email protected]
www.kourtidis.group

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΘΗΝΑ. Ιδιαίτερα θετικά καταγράφονται τα πρώτα μηνύματα για τον ελληνικό τουρισμό και συγκεκριμένα για τον προορισμό της πρωτεύουσας, με βάση τα στοιχεία των αφίξεων στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για τη νέα τουριστική σαιζόν.

Σχόλια

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ

Αντίλογος

Παρενέβη, διαβάζω, ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, για να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο δημόσιος υπάλληλος που συνελήφθη για εμπλοκή του στην υπόθεση της 12χρονης στα Σεπόλια.

Εκδηλώσεις

ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ. Μέσα σε ιδιαίτερα συγκινητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Ιουνίου η τελετή αποφοίτησης της 8ης τάξης του Ημερήσιου Ελληνικού Σχολείου “Αργύριος Φάντης” στον Καθεδρικό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Μπρούκλιν.

Πολιτισμός

Η πρωτοεμφανιζόμενη συγγραφέας Μαρίνα Πλούμπη, μας χάρισε φέτος ένα παιδικό βιβλίο ξεχωριστό και μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα.

ΒΙΝΤΕΟ