x

ΑΠΟΨΕΙΣ

Επιστολή στον Εκδότη του «Ε.Κ.»

20 Οκτωβρίου 2021

Αξιόλογα άρθρα

Κύριε Διευθυντά,

Ομολογουμένως τα άρθρα και οι «Πρακτορικοί» του κ. Θεόδωρου Καλμούκου είναι μεστά θεολογικής αυθεντικότητας, ιστορικής πληροφόρησης, φιλολογικής γλαφυρότητας κι ευστροφίας, ιδεολογικής επικαιρότητας δοκίμια, ενίοτε ευφρόσυνα, άλλοτε δηκτικά κι άλλοτε με χιούμορ, με άλλα λόγια τέρπουν άμα και διδάσκουν.

Επομένως προτείνεται το εύλογο ερώτημα, αν είναι εφικτό, όλο αυτό το συγγραφικό και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον έργο του κ. Καλμούκου να συγκεντρωθεί και ταξινομηθεί σε κεφάλαια με την αρμόζουσα ύλη και εκδοθεί σαν ένα βιβλίο ωφέλιμο, ιδιαίτερα για το αναγνωστικό ομογενειακό κοινό, και όχι μόνο.

Το ίδιο ισχύει και για το πλούσιο και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον κοσμούμενο αυθεντικής αρθρογραφίας έργο του αξιότιμου κ. Αντώνη Η. Διαματάρη.

Με εκτίμηση,

Σεραφείμ Π. Παπαγιάννης, MD

Quincy, MA

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η πρόσκληση του «Εθνικού Κήρυκα» την περασμένη Τρίτη για διαβούλευση πάνω στην πρόταση του απερχόμενου γενικού προξένου Νέας Υόρκης Κωνσταντίνου Κούτρα, περί ανάγκης συνεργασίας των διοργανωτών της Εθνικής Παρέλασης της 5ης Λεωφόρου του Μανχάταν με το ελληνικό δημόσιο και τον αμερικανικό και ελληνικό ιδιωτικό τομέα, ανοίγει το ομογενειακό «Κουτί της Πανδώρας».

ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ

Εκδηλώσεις

ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ. Μέσα σε ιδιαίτερα συγκινητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Ιουνίου η τελετή αποφοίτησης της 8ης τάξης του Ημερήσιου Ελληνικού Σχολείου “Αργύριος Φάντης” στον Καθεδρικό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Μπρούκλιν.

Πολιτισμός

Η πρωτοεμφανιζόμενη συγγραφέας Μαρίνα Πλούμπη, μας χάρισε φέτος ένα παιδικό βιβλίο ξεχωριστό και μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα.

Γενικά Νέα

ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ. Με κατάνυξη και ευλάβεια ξεκίνησαν οι ακολουθίες του Πάσχα στον Ιερό Ναό Αγ.

ΒΙΝΤΕΟ

Τα Γεγονότα της Εβδομάδας από τον «Ε.Κ» με την Αννα Σαρηγιάννη (Βίντεο)

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η δημοσιογράφος Αννα Σαρηγιάννη στο ειδικό εβδομαδιαίο βιντεομαγκαζίνο, στο οποίο παρουσιάζονται οι σημαντικότερες ειδήσεις της Εβδομάδας όπως τις κατέγραψε ο «Εθνικός Κήρυκας» μέσα από την έντυπη αλλά και την ηλεκτρονική έκδοσή του και τις επεξεργάστηκε η συντακτική του ομάδα.

Μητσοτάκης: Ανοίγει ξανά τη Δευτέρα η Διώρυγα της Κορίνθου για τρεις μήνες (Βίντεο)

ΑΘΗΝΑ.Η Διώρυγα της Κορίνθου θα ανοίξει ξανά την Δευτέρα για τρεις μήνες για εξυπηρετηθεί η καλοκαιρινή κίνηση, μετά από ενάμιση χρόνο που διήρκεσαν οι εργασίες αποκατάστασης όπως δεσμεύθηκε η κυβέρνηση, τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του το απόγευμα στη Διώρυγα της Κορίνθου, όπου εκτελούνται έργα αποκατάστασης.

Συμπλήρωσε τη διεύθυνση του e-mail σου για να γίνεις συνδρομητής

Συμπληρώστε το email σας για να εγγραφείτε - π.χ. abc@xyz.com

Μπορείς να διαγραφείς όποτε το θελήσεις χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο στο δελτίο τύπου μας