x

Ταξίδι

Επτάπολις: Eνα από τα μεγαλύτερα αναπτυξιακά προγράμματα στην Ελλάδα και τον Kόσμo

23 Νοεμβρίου 2022

ΑΘΗΝΑ. Με δυναμικό και ταχύ ρυθμό, ακλόνητη πίστη και βαθειά επιστημονική προσέγγιση σε κάθε πτυχή του αναπτυξιακού Δελφικού Οράματος «HEPTAPOLIS-ΤΡΙΛΟΓΙΑ» συνεχίζεται από την επιστημονική και την τεχνική ομάδα του Σωματείου «ΟΛΥΜΠΟΣ – Παγκόσμιο Πνευματικό Κέντρο» και από την Εταιρεία «Heptapolis – Αναπτυξιακή – Επενδυτική – Τουριστική – Εκπαιδευτική Εταιρεία Ειδικού Σκοπού» η οργάνωση του μεγαλόπνοου προγράμματος «Heptapolis – Τριλογία, το Όραμα των Δελφών», όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου.

Άνοιξαν γραφεία στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Δελφών και συγκεκριμένα στην κεντρική πλατεία της Δημοτικής Ενότητας της Δεσφίνας, με γραμματειακή υποστήριξη για την καταγραφή, ταξινόμηση, αρχειοθέτηση και επίλυση των τρεχόντων κατασκευαστικών και άλλων θεμάτων στην περιοχή εκτέλεσης των έργων της Τριλογίας.

Αποκτήθηκαν ιδιόκτητα καινούργια γραφεία στην Αθήνα, στο Βύρωνα, τα οποία εξοπλίστηκαν με σύγχρονους υπολογιστές και ειδικά αρχιτεκτονικά προγράμματα, στα οποία θα εκπονεί τις 3D μελέτες και τις 3D αρχιτεκτονικές εργασίες της η ειδική ομάδα των αρχιτεκτόνων, μηχανικών και των μελετητών των έργων της Τριλογίας, καθώς και η ομάδα του marketing – διαφήμισης της Τριλογίας.

Ο κύριος Παύλος Πισάνος και ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κύριος Χάρης
Θεοχάρης. Ευγενικη παραχώρηση κ. Παύλου Πισάνου στον «Εθνικό Κήρυκα»

Ομάδα προγραμματιστών ολοκληρώνει μέχρι τα τέλη του έτους 2022 τη διαδικτυακή παρουσίαση της ιστοσελίδας www.heptapolis.com, τα θέματα της οποίας καλύπτουν πλήρως την ηλεκτρονική παρουσίαση των έργων της Τριλογίας σε γλώσσα Ελληνική, Αγγλική και πολλές άλλες.

Ομάδα καθηγητών, τεχνικών και μεταφραστών εργάζεται με ζήλο για την ολοκλήρωση του, πανεπιστημιακού τύπου, διαδικτυακού εκπαιδευτικού προγράμματος Heptapolis Avatar-e-learning, με περισσότερα από 200 μαθήματα στην Ελληνική και Αγγλική γλώσσα με προοπτική, εντός του 2023 να μεταφράσει το σύνολο των μαθημάτων του στην Γερμανική, Αραβική, Ρωσική, Κινεζική και Ινδική γλώσσα.

Από αριστερά προς τα δεξιά: Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δημοτικής Ενότητας Δεσφίνας
κύριος Χαράλαμπος Καλιακούδας, ο Δήμαρχος των Δελφών κύριος Παναγιώτης
Ταγκαλής και ο κύριος Παύλος Πισάνος. Ευγενικη παραχώρηση κ. Παύλου Πισάνου στον «Εθνικό Κήρυκα»

Για περισσότερες πληροφορίες: https://heptapolis-finearts.com

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πρώτης τάξεως ευκαιρία για την προβολή της δυτικής Ελλάδας θα είναι η διοργάνωση του πρώτου διεθνή ποδηλατικού αγώνα L'Etape Greece, By Tour De France, που θα λάβει χώρα στην Αρχαία Ολυμπία την 1η Απριλίου του 2023, καθώς η εταιρία Ευ ζην, Greece , κατάφερε να φέρει στην Ελλάδα, τον δημοφιλέστερο και πλέον διάσημο ποδηλατικό αγώνα του κόσμου.

ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ

Αντίλογος

Παρενέβη, διαβάζω, ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, για να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο δημόσιος υπάλληλος που συνελήφθη για εμπλοκή του στην υπόθεση της 12χρονης στα Σεπόλια.

Εκδηλώσεις

ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ. Μέσα σε ιδιαίτερα συγκινητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Ιουνίου η τελετή αποφοίτησης της 8ης τάξης του Ημερήσιου Ελληνικού Σχολείου “Αργύριος Φάντης” στον Καθεδρικό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Μπρούκλιν.

Πολιτισμός

Η πρωτοεμφανιζόμενη συγγραφέας Μαρίνα Πλούμπη, μας χάρισε φέτος ένα παιδικό βιβλίο ξεχωριστό και μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα.

ΒΙΝΤΕΟ

«Μικροί δημοσιογράφοι» της Τρίπολης «ανέκριναν τον Πρωθυπουργό

ΤΡΙΠΟΛΗ. Την Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2022 η Τρίπολη υποδέχθηκε τον πρωθυπουργό της χώρας Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η Ρωσία απελευθέρωσε την Μπρίτνεϊ Γκράινερ, σε ανταλλαγή κρατουμένων

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ. Η Ρωσία απελευθέρωσε την Πέμπτη τη σταρ του WNBA Μπρίτνεϊ Γκράινερ (Brittney Griner), στο πλαίσιο ανταλλαγής κρατουμένων, με τις ΗΠΑ να απελευθερώνουν τον διαβόητο Ρώσο έμπορο όπλων Βίκτορ Μπουτ (Viktor Bout), δήλωσαν Αμερικανοί αξιωματούχοι.

Συμπλήρωσε τη διεύθυνση του e-mail σου για να γίνεις συνδρομητής

Συμπληρώστε το email σας για να εγγραφείτε - π.χ. abc@xyz.com

Μπορείς να διαγραφείς όποτε το θελήσεις χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο στο δελτίο τύπου μας