x

ΑΠΟΨΕΙΣ

Εύγε στους επιστήμονες της Ομογένειάς μας

Κύριε Διευθυντά,
Διαβάζοντας τις τελευταίες ειδήσεις σχετικά με την υγείαν του Οικουμενικού μας Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου, με μεγάλη μου χαρά και υπερηφάνεια είδα ότι μεταξύ των θεραπόντων ιατρών συμμετείχε ο Δρ Γιώργος Σύρος.
Προ ενός έτους διεκομίσθην επειγόντως στο νοσοκομείο Mount Sinai Queens, όπου διαπιστώθηκε ότι εχρειαζόμουν βηματοδότη της καρδιάς. Αμέσως ο Δρ Γιώργος Σύρος ανέλαβε την επέμβαση του βηματοδότη υπεύθυνα και ανώδυνα.
Μου έδωσε δε την ευκαιρία να διαπιστώσω ότι επρόκειτο για έναν εξαιρετικόν επιστήμονα, αλλά και για ένα απλόν, ευχάριστον και προσφιλήν Ανθρωπον.
Για τούτο επιθυμώ και δημοσίως να τον συγχαρώ δια την συμμετοχήν του στην επέμβαση του Πατριάρχη και να τον διαβεβαιώσω, ότι όλοι είμαστε υπερήφανοι και αισθανόμαστε ασφαλείς που έχουμε στην Ομογένειά μας επιστήμονες σαν Αυτόν, τον δόκτορα Γιώργο Ντάγγα, τον Αλμπέρτο Μπουρλά και άλλους καταξιωμένους Ελληνες.

Ευχαριστώ,
Παναγής Βαγγελάτος
New Hyde Park, NY

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η πρόσκληση του «Εθνικού Κήρυκα» την περασμένη Τρίτη για διαβούλευση πάνω στην πρόταση του απερχόμενου γενικού προξένου Νέας Υόρκης Κωνσταντίνου Κούτρα, περί ανάγκης συνεργασίας των διοργανωτών της Εθνικής Παρέλασης της 5ης Λεωφόρου του Μανχάταν με το ελληνικό δημόσιο και τον αμερικανικό και ελληνικό ιδιωτικό τομέα, ανοίγει το ομογενειακό «Κουτί της Πανδώρας».

ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ

Εκδηλώσεις

ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ. Μέσα σε ιδιαίτερα συγκινητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Ιουνίου η τελετή αποφοίτησης της 8ης τάξης του Ημερήσιου Ελληνικού Σχολείου “Αργύριος Φάντης” στον Καθεδρικό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Μπρούκλιν.

Πολιτισμός

Η πρωτοεμφανιζόμενη συγγραφέας Μαρίνα Πλούμπη, μας χάρισε φέτος ένα παιδικό βιβλίο ξεχωριστό και μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα.

Γενικά Νέα

ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ. Με κατάνυξη και ευλάβεια ξεκίνησαν οι ακολουθίες του Πάσχα στον Ιερό Ναό Αγ.

ΒΙΝΤΕΟ

Τα Γεγονότα της Εβδομάδας από τον «Ε.Κ» με την Αννα Σαρηγιάννη (Βίντεο)

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η δημοσιογράφος Αννα Σαρηγιάννη στο ειδικό εβδομαδιαίο βιντεομαγκαζίνο, στο οποίο παρουσιάζονται οι σημαντικότερες ειδήσεις της Εβδομάδας όπως τις κατέγραψε ο «Εθνικός Κήρυκας» μέσα από την έντυπη αλλά και την ηλεκτρονική έκδοσή του και τις επεξεργάστηκε η συντακτική του ομάδα.

Μητσοτάκης: Ανοίγει ξανά τη Δευτέρα η Διώρυγα της Κορίνθου για τρεις μήνες (Βίντεο)

ΑΘΗΝΑ.Η Διώρυγα της Κορίνθου θα ανοίξει ξανά την Δευτέρα για τρεις μήνες για εξυπηρετηθεί η καλοκαιρινή κίνηση, μετά από ενάμιση χρόνο που διήρκεσαν οι εργασίες αποκατάστασης όπως δεσμεύθηκε η κυβέρνηση, τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του το απόγευμα στη Διώρυγα της Κορίνθου, όπου εκτελούνται έργα αποκατάστασης.

Συμπλήρωσε τη διεύθυνση του e-mail σου για να γίνεις συνδρομητής

Συμπληρώστε το email σας για να εγγραφείτε - π.χ. abc@xyz.com

Μπορείς να διαγραφείς όποτε το θελήσεις χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο στο δελτίο τύπου μας