x

Δικηγόροι στην Ελλάδα

Εύνομος Δικηγορική Εταιρεία

01 Νοεμβρίου 2021

Μείνετε ενωμένοι με την Ελλάδα! Αναλαμβάνουμε την επίλυση υποθέσεων, με ανθρωπιά, σεβασμό, εμπιστοσύνη και εμπειρία:

  • Δηλώσεις γάμου, γεννήσεων, θανάτων στην Ελλάδα
  • Διαχείριση ακινήτων: Κτηματολόγιο, ενοικιάσεις, πωλήσεις ή αγορές με έλεγχο τίτλων και σύνταξη συμβολαίων, αποδοχές κληρονομίας
  • Επικαιροποίηση τραπεζικών λογαριασμών
  • Κτήση ελληνικής ιθαγένειας

Είμαστε μαζί σας ώστε να μην κόψετε δεσμούς με την πατρίδα!

Η Εύνομος δικηγορική εταιρεία, Σπυρόπουλος – Παυλίδου και Συνεργάτες, δραστηριοποιείται με εμπειρία 25 ετών στην αγορά των νομικών υπηρεσιών. Η εχεμύθεια, η τεχνογνωσία και ο επαγγελματισμός μας εγγυώνται τον βέλτιστο χειρισμό της υπόθεσής σας, σε όποιο νομικό πεδίο κι αν αφορά.

Κάθε υπόθεση είναι ξεχωριστή και αντιμετωπίζεται με την δέουσα προσοχή, σοβαρότητα και επαγγελματική ευσυνειδησία!

Μπορείτε άφοβα να μας εμπιστευτείτε τις αγωνίες και τις ιδιαιτερότητες κάθε υπόθεσης που σας απασχολεί. Με εμπειρία 25 ετών, η δικηγορική ομάδα της Εύνομος αναλαμβάνει υποθέσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό, επειδή έχει την ευχέρεια να διαθέτει δίκτυο συνεργαζόμενων δικηγόρων σε κάθε γωνιά της Ελλάδος.

Γραφείο Αθηνών:

Πλ. Αγ. Γεωργ. Καρύτση 10 & Παρνασσού 8,

Αθήνα, 10561, Αττική

Τηλ.: 0030 2160 704 470, 0030 698 100 4888,

e-mail: info@evnomos.gr

website: www.evnomos.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εξαιρετική επενδυτική πρόταση πώλησης ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ στο ΘΕΟΚΤΙΣΤΟ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ συνολικού εμβαδού 144 τ.

ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ

Πολιτική

NΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η κρίση στην Ουκρανία δύσκολα θα φύγει, καθώς πρόκειται για μία αναμέτρηση δύο κοσμοθεωριών που θα μπορούσε να αναστατώσει την Ευρώπη.

Αμερική

Ο χρόνος που πριν λίγο έφυγε, το 2021, πήρε μαζί του και πολλούς ομογενείς άνδρες και γυναίκες στο μεγάλο στερνό ταξίδι που είναι μονόδρομος και δεν έχει γυρισμό.

Αμερική

ΒΟΣΤΩΝΗ. Απεβίωσε σε ηλικία 66 ετών στην πόλη McKeesport της Πενσυλβάνιας, ο δικηγόρος Πήτερ Παπαδάκος, ο οποίος ήταν από τα πλέον δραστήρια μέλη της Μητρόπολης Πίτσμπουργκ και εκ των καλύτερων ιεροψαλτών στις Ηνωμένες Πολιτείες.

ΒΙΝΤΕΟ

«Τι χαζός σκύλας γιος»! Ο Μπάιντεν βρίζει με ανοικτό μικρόφωνo δημοσιογράφο του «Fox News» (Vid)

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ. Γκάφα ή ηθελημένο ξέσπασμα; Ο Τζο Μπάιντεν έβρισε χθες Δευτέρα δημοσιογράφο καθώς αποχωρούσε πλήθος εκπροσώπων του Τύπου έπειτα από εκδήλωση στον Λευκό Οίκο.

Συνεχίζεται η επιχείρηση απεγκλωβισμού στην Αττική Οδό – Παράταση αργίας για αύριο (Φωτογραφίες & Βίντεο)

ΑΘΗΝΑ. Σε εξέλιξη είναι από αργά χθες το απόγευμα επιχείρηση του Στρατού, δυνάμεων της Πυροσβεστικής, της αστυνομίας, καθώς και εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού και του Χαμόγελου του Παιδιού, για τον απεγκλωβισμό εκατοντάδων οδηγών που βρίσκονταν για ώρες ακινητοποιημένοι με τα οχήματά τους στην Αττική Οδό εξαιτίας της κακοκαιρίας «Ελπίδα» που πλήττει τη χώρα.