x
 

ΑΠΟΨΕΙΣ

Ευρωεκλογές

Κύριε Διευθυντά,

Εχουμε τις εκλογές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και όπως τα έχει κάνει η αντιπολίτευση στην Ελλάδα είναι σχεδόν της ίδιας εντάσεως με το σαν να γίνονται εθνικές εκλογές. Και το ακατανόητο είναι ότι αυτές οι εκλογές γίνονται μόνο και μόνο εναντίον του κυρίου Μητσοτάκη προσωπικά, ξεπερνώντας όλα τα σοβαρότατα προβλήματα που υπάρχουν και που πρέπει να τους απασχολούν. Και το ωραίο είναι που όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί τον Μητσοτάκη έχουν σε στόχαστρο και όχι την Ευρώπη. Πέρυσι σαν τώρα γίνονταν οι εθνικές εκλογές και του Τσίπρα ο στόχος ήταν μόνο και μόνο ο Μητσοτάκης, λέγοντας γελοία πράγματα για τον Μητσοτάκη και την οικογένειά του. Και βέβαια είδαμε ποιο ήταν το αποτέλεσμα, ο Μητσοτάκης να θριαμβεύσει και ο Τσίπρας να ταπεινωθεί και να εξαφανισθεί εν μία νυκτί και να έρθει στην Αμερική.

Και τώρα λοιπόν ήρθε ο κύριος Κασσελάκης με τον σύζυγό του και χωρίς να τον ξέρει κανείς, μα απολύτως κανείς, έβαλε υποψηφιότητα στον ΣΥΡΙΖΑ και τον ψήφισαν όλοι οι ΣΥΡΙΖΑίοι χωρίς να ξέρουν ποιον ψηφίζουν. Τώρα ο Κασσελάκης λέει ότι αριστερίζει χωρίς να λέει ότι είναι αριστερός και προσπαθεί να ξεπεράσει τον Τσίπρα στα κατηγορώ του κατά του Μητσοτάκη, αλλά και στις υποσχέσεις του για το τι θα κάνει όταν θα γίνει κυβέρνηση.

Υπόσχεται όχι λαγούς με πετραχήλια αλλά λαγούς με μίτρα, και να λέει άλλα ντ’ άλλων μόνο και μόνο για να πει κάτι. Τον άκουσα να λέει ότι, όταν θα γίνει πρωθυπουργός θα ανοίξει το Μαξίμου στον λαό και όχι στους υπουργούς, δηλαδή αν καταλαβαίνω καλά θα κάνει την Ελλάδα λαϊκή δημοκρατία όπως και το ΚΚΕ; Τον άκουσα που έλεγε για περικεφαλαίες για τον Μητσοτάκη και σκέφτηκα ότι ο κ. Κασσελάκης φαίνεται ότι έχει ξεχάσει ότι υπάρχουν και καλάμια στην Ελλάδα όπου μερικοί τα κουβαλάνε, και ότι υπάρχει και ο Ναπολέων με την περικεφαλαία, που μπορεί να εμφανισθεί.

Και θα ήθελα να πω δυο λόγια για το Μακεδονικό μια και τώρα είναι και πάλι στην καθημερινότητά μας. Οταν ο Τσίπρας και ο Καμμένος υπέγραψαν την προδοτική συμφωνία, μέσα στη Βουλή ο Καμμένος, ο οποίος ήταν υπουργός της Εθνικής Αμυνας της Ελλάδος, είπε παρουσία όλων ότι ο Σόρος μέσω του Κοτζιά διέθεσε 50 εκατομμύρια για να γίνει αυτή η συμφωνία και κανένας, απολύτως κανένας δεν είπε λέξη γι’ αυτό το απίστευτο που είπε ο Υπουργός Αμυνας της Ελλάδος, και το λέω αυτό για να το θυμίσω στους αναγνώστες και να τους πω ποιοι είναι οι ΣΥΡΙΖΑίοι. Και θα πω ότι αυτό το κρατίδιο θα πρέπει να ονομάζεται ή Σκόπια ή Νοτιοσλαβία.

Σας ευχαριστώ πολύ
Δημήτριος Γεωργόπουλος
Κουίνς, ΝΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το θλιβερό συμβάν με τον νεαρό (μόλις 19 ετών) ομογενή Χρήστο - Αλέξανδρο Θέμελη τον νεότερο στη Φλόριδα, που σκότωσε τους γονείς του προτού πέσει νεκρός και ο ίδιος από τις σφαίρες των αστυνομικών που έσπευσαν στην οικία τους, φέρνει στο προσκήνιο κατά τραγικό τρόπο το ρόλο που θα έπρεπε να διαδραματίζουν οι υπηρεσίες ψυχικής υγείας και κοινωνικής πρόνοιας των πολιτειών.

Σχόλια

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ

Αμερική

ΒΟΣΤΩΝΗ. Εκλέχτηκε την Παρασκευή 17 Μαΐου 2024 από τη Σύνοδο του Φαναρίου, ο Επίσκοπος Σασίμων Κωνσταντίνος (Μώραλης) Μητροπολίτης Ντένβερ, όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο και όπως είχε εξαγγείλει ο «Ε.

ΑΠΟΨΕΙΣ

Είδε συγχωριανούς του, που τους κρέμασαν στους φανοστάτες της πλατείας της Καλαμάτας.

Πολιτισμός

ΑΘΗΝΑ. Σε μία λαμπρή τελετή με άρωμα Ελλάδας και Γαλλίας παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα το απόγευμα της Παρασκευής στην οικοδέσποινα των φετινών Ολυμπιακών Αγώνων.

ΒΙΝΤΕΟ