x

Δικηγόροι στην Ελλάδα

Φασλής και συνεργάτες

22 Φεβρουαρίου 2021

Το γραφείο Χρήστου Φασλή & Συνεργατών διεκπεραιώνει υποθέσεις από όλο το φάσμα του δικαίου, αλλά εξειδικεύεται στους τομείς του αστικού δικαίου-δικαίου ακινήτων, του δικαίου των εταιρειών, του δικαίου του διαδικτύου και του δικαίου της πνευματικής ιδιοκτησίας και δραστηριοποιείται σε Αθήνα-Πειραιά αλλά και πανελλαδικά. Θεωρούμε αλληλένδετους και αλληλοσυσχετιζόμενους τους παραπάνω τομείς δικαίου, καθότι συναποτελούν ένα ευρύ φάσμα προστασίας του χώρου της δημιουργίας, της καινοτομίας, της επιχειρηματικότητας αλλά και του ίδιου του πολίτη. 

Αστικό ΔΙκαιο ■ Σωματεία και Αστικές εταιρείες ■ Διαταγές Πληρωμής ■ Διαζύγια ■ Κληρονομικά

■ Διαθήκες ■ Δίκαιο Ακινήτων Εμπορικό Δίκαιο ■ Σύσταση εταιρειών όλων των τύπων

■ Κατοχύρωση Λογοτύπου ■ Κατοχύρωση Ευρεσιτεχνίας ■ Εταιρικές αγωγές ■ Διανοητική ιδιοκτησία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μείνετε ενωμένοι με την Ελλάδα! Αναλαμβάνουμε την επίλυση υποθέσεων, με ανθρωπιά, σεβασμό, εμπιστοσύνη και εμπειρία: Δηλώσεις γάμου, γεννήσεων, θανάτων στην Ελλάδα Διαχείριση ακινήτων: Κτηματολόγιο, ενοικιάσεις, πωλήσεις ή αγορές με έλεγχο τίτλων και σύνταξη συμβολαίων, αποδοχές κληρονομίας Επικαιροποίηση τραπεζικών λογαριασμών Κτήση ελληνικής ιθαγένειας Είμαστε μαζί σας ώστε να μην κόψετε δεσμούς με την πατρίδα! Η Εύνομος δικηγορική εταιρεία, Σπυρόπουλος – Παυλίδου και Συνεργάτες, δραστηριοποιείται με εμπειρία 25 ετών στην αγορά των νομικών υπηρεσιών.

ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ

Εκδηλώσεις

ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ. Μέσα σε ιδιαίτερα συγκινητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Ιουνίου η τελετή αποφοίτησης της 8ης τάξης του Ημερήσιου Ελληνικού Σχολείου “Αργύριος Φάντης” στον Καθεδρικό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Μπρούκλιν.

Πολιτισμός

Η πρωτοεμφανιζόμενη συγγραφέας Μαρίνα Πλούμπη, μας χάρισε φέτος ένα παιδικό βιβλίο ξεχωριστό και μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα.

Γενικά Νέα

ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ. Με κατάνυξη και ευλάβεια ξεκίνησαν οι ακολουθίες του Πάσχα στον Ιερό Ναό Αγ.

ΒΙΝΤΕΟ

Τα Γεγονότα της Εβδομάδας από τον «Ε.Κ» με την Αννα Σαρηγιάννη (Βίντεο)

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η δημοσιογράφος Αννα Σαρηγιάννη στο ειδικό εβδομαδιαίο βιντεομαγκαζίνο, στο οποίο παρουσιάζονται οι σημαντικότερες ειδήσεις της Εβδομάδας όπως τις κατέγραψε ο «Εθνικός Κήρυκας» μέσα από την έντυπη αλλά και την ηλεκτρονική έκδοσή του και τις επεξεργάστηκε η συντακτική του ομάδα.

Μητσοτάκης: Ανοίγει ξανά τη Δευτέρα η Διώρυγα της Κορίνθου για τρεις μήνες (Βίντεο)

ΑΘΗΝΑ.Η Διώρυγα της Κορίνθου θα ανοίξει ξανά την Δευτέρα για τρεις μήνες για εξυπηρετηθεί η καλοκαιρινή κίνηση, μετά από ενάμιση χρόνο που διήρκεσαν οι εργασίες αποκατάστασης όπως δεσμεύθηκε η κυβέρνηση, τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του το απόγευμα στη Διώρυγα της Κορίνθου, όπου εκτελούνται έργα αποκατάστασης.

Συμπλήρωσε τη διεύθυνση του e-mail σου για να γίνεις συνδρομητής

Συμπληρώστε το email σας για να εγγραφείτε - π.χ. abc@xyz.com

Μπορείς να διαγραφείς όποτε το θελήσεις χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο στο δελτίο τύπου μας