x
 

Κοινωνία

Η DEMO ABEE φροντίζει πάντα τους ανθρώπους της

ΑΘΗΝΑ. Η γνωστή φαρμακοβιομηχανία DEMO ΑΒΕΕ πάντα διαλαλούσε ότι οι εργαζόμενοι αποτελούν τον πιο σημαντικό παράγοντα για την ανάπτυξη και την επιτυχία της.

Αλλωστε το μότο της εταιρείας είναι πως «στην DEMO επενδύουμε συστηματικά στους ανθρώπους μας, αλλά και στους νέους επιστήμονες της χώρας. Η άμεση συνεισφορά των ανθρώπων μας και οι προσπάθειές τους έχουν καταστήσει την DEMO μία από τις κορυφαίες φαρμακευτικές εταιρείες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης».

Οντως η εταιρεία περηφανεύεται για το προσωπικό της σε όλες τις εγκαταστάσεις της, στο οποίο το 50% είναι γυναίκες, το 50% άνδρες, 58% των εργαζομένων έχουν πανεπιστημιακή εκπαίδευση και το 21% μεταπτυχιακό ή διδακτορικό τίτλο.

Η κοπή βασιλόπιτας και για τους ανθρώπους της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη στο κέντρο «Shark» με τους «Ονιράμα». ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Ευγενική παραχώρηση DEMO ABEE.
Η εταιρεία πρόσφερε και ένα  δείπνο τον Δκεέμβριο σε χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στο γνωστό πολυτελές εστιατόριο «Ελαίας Γη» στην Κηφισιά στο διευθυντικό της προσωπικό. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Ευγενική παραχώρηση DEMO ABEE

Παράλληλα προσφέρει εδώ και 5 χρόνια προγράμματα υποτροφιών υπό την επωνυμία «Start Your Journey», ενώ δύο φορές έχει βρεθεί στο ΤΟΡ 10 των πιο ελκυστικών εργοδοτών στην Ελλάδα.

Οι γιορτές βεβαίως δεν περνούν απαρατήρητες στην DEMO ABEE. Τώρα και μετά την πανδημία, η εταιρεία φροντίζει και την ψυχαγωγία των ανθρώπων της, ακόμη και την Τσικνοπέμπτη. Ανήμερα της παραδοσιακής γιορτής στον προαύλιο χώρο των εγκαταστάσεων στο Κρυονέρι τρεις καντίνες πρόσφεραν σουβλάκια, λουκάνικα και ό,τι τσικνίζει στο προσωπικό.

Εξάλλου οι άνθρωποι της εταιρείας στο σύνολό τους πάνω από 1.250 άτομα, κόβοντας και την πίτα για το 2023, γλέντησαν στις 20 Ιανουαρίου στο νυχτερινό κέντρο «Εναστρον» με τους Δέσποινα Βανδή και «Μέλισσες» και στη Θεσσαλονίκη με τους «Onirama» στο κέντρο «Shark»,.

Η Δέσποινα Βανδή επί το έργον στο «Εναστρον» τη βραδιά που είχε αφιερωθεί στο προσωπικό της DEMO AΒΕΕ. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Ευγενική παραχώρηση DEMO ABEE
Μία από τις 3 καντίνες στο χώρο των εργοστασίων στο Κρυονέρι. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Ευγενική παραχώρηση DEMO ABEE

Τέλος, ένα δείπνο ξέχωρο δόθηκε για τα 95 διευθυντικά στελέχη της εταιρείας στο πολυτελές εστιατόριο της Κηφισιάς «Ελαίας Γη» τον περασμένο Δεκέμβριο σε χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΘΗΝΑ. Θυροκολλήθηκε στο Μέγαρο του Κοινοβουλίου το Προεδρικό Διάταγμα διάλυσης της Βουλής της ΙΘ' Περιόδου Προεδρευόμενης Δημοκρατίας, που προήλθε από τις εκλογές της 21ης Μαΐου 2023.

Σχόλια

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ

Αντίλογος

Παρενέβη, διαβάζω, ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, για να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο δημόσιος υπάλληλος που συνελήφθη για εμπλοκή του στην υπόθεση της 12χρονης στα Σεπόλια.

Εκδηλώσεις

ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ. Μέσα σε ιδιαίτερα συγκινητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Ιουνίου η τελετή αποφοίτησης της 8ης τάξης του Ημερήσιου Ελληνικού Σχολείου “Αργύριος Φάντης” στον Καθεδρικό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Μπρούκλιν.

Πολιτισμός

Η πρωτοεμφανιζόμενη συγγραφέας Μαρίνα Πλούμπη, μας χάρισε φέτος ένα παιδικό βιβλίο ξεχωριστό και μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα.

ΒΙΝΤΕΟ