x

Πολιτική

Η Κάρολιν Μαλόνι σχετικά με το νόμο για τη μείωση του πληθωρισμού

10 Αυγούστου 2022

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ. Σε μια δήλωση σχετικά με την ψήφιση του νόμου για την μείωση του πληθωρισμού προχώρησε στις 7 Αυγούστου, η Κάρολιν Μαλόνι (Carolyn  Maloney), πρόεδρος της Επιτροπής Εποπτείας και Μεταρρύθμισης. Συγκεκριμένα, η κ. Μαλόνι ανέφερε: «Ο νόμος για τη μείωση του πληθωρισμού είναι μια μεταμορφωτική ευκαιρία για την επίτευξη ιστορικής προόδου σε ζητήματα που υπερασπίζονται οι Δημοκρατικοί, συμπεριλαμβανομένης της μείωσης του κόστους υγειονομικής περίθαλψης και ενέργειας και της καταπολέμησης της κλιματικής κρίσης. Είμαι ιδιαίτερα περήφανη που το πακέτο περιλαμβάνει μέτρα για τα οποία έχω αγωνιστεί και παλέψει εδώ και καιρό, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης του στόλου   των Ταχυδρομείων της τάξεως 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων». Και συμπλήρωσε ότι «ανυπομονώ να εγκρίνει το Σώμα γρήγορα αυτό το νομοσχέδιο και το  γραφείο του Προέδρου να προχωρήσω στην εφαρμογή του».

Ειδικότερα, η διάταξη του νόμου περιέχει ανάπτυξη του στόλου των ταχυδρομικών υπηρεσιών τάξεως 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την αγορά ηλεκτρικών οχημάτων και την κατασκευή της απαραίτητης υποδομής φόρτισης. Ακόμα προβλέπει 975 εκατομμύρια δολάρια για τη Γενική Διοίκηση Υπηρεσιών για την υποστήριξη της ανάπτυξης αναδυόμενων και βιώσιμων τεχνολογιών για τη μείωση των εκπομπών και τη μείωση του κόστους για τους φορολογούμενους.

Εν συνεχεία  25 εκατομμύρια δολάρια για το Γραφείο Λογοδοσίας της Κυβέρνησης για την παρακολούθηση των εργασιακών, ισότιμων και περιβαλλοντικών προτύπων και των επιδόσεων του νόμου για τη μείωση του πληθωρισμού και 25 εκατομμύρια δολάρια για το Γραφείο Διαχείρισης και Προϋπολογισμού για την υποστήριξη της εφαρμογής και την παρακολούθηση της δίκαιης κατανομής των οικονομικών, κοινωνικές και περιβαλλοντικές επιπτώσεις των ταμείων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Στο στόχαστρο συντηρητικών κύκλων αλλά και πρώην αξιωματικών του NYPD βρέθηκε ξανά ο ομογενής αναπληρωτής επικεφαλής της Πολιτειακής Γερουσίας, Μιχάλης Γιάνναρης (Michael Gianaris), με αφορμή τη σύλληψη ενός 22χρονου για απόπειρα δολοφονίας, ο οποίος είχε απασχολήσει τις Αρχές και κατά το παρελθόν.

ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ

Εκδηλώσεις

ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ. Μέσα σε ιδιαίτερα συγκινητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Ιουνίου η τελετή αποφοίτησης της 8ης τάξης του Ημερήσιου Ελληνικού Σχολείου “Αργύριος Φάντης” στον Καθεδρικό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Μπρούκλιν.

Πολιτισμός

Η πρωτοεμφανιζόμενη συγγραφέας Μαρίνα Πλούμπη, μας χάρισε φέτος ένα παιδικό βιβλίο ξεχωριστό και μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα.

Γενικά Νέα

ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ. Με κατάνυξη και ευλάβεια ξεκίνησαν οι ακολουθίες του Πάσχα στον Ιερό Ναό Αγ.

ΒΙΝΤΕΟ

Το συγκρότημα «Sounds of Cyprus» στους δρόμους του Μανχάταν

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η Ελενα Χρίστου, ο Πήτερ Δούσκαλης και ο Αλεξ Τασόπουλος πραγματοποίησαν μια συναυλία κυπριακής μουσικής για Νεοϋορκέζους και τουρίστες στο κέντρο του Μεγάλου Μήλου, την Times Square.

«Ταξιδεύω Γρεβενά» – Στη Λίμνη Μαυραναίων (Βίντεο)

ΓΡΕΒΕΝΑ. Το ένατο διαδικτυακό βίντεο της τουριστικής καμπάνιας του Δήμου Γρεβενών με τίτλο «Ταξιδεύω Γρεβενά», παρουσιάζει την πανέμορφη τεχνητή λίμνη της κοινότητας Μαυραναίων, η οποία απέχει μόλις δέκα χιλιόμετρα από την πόλη των Γρεβενών.

Συμπλήρωσε τη διεύθυνση του e-mail σου για να γίνεις συνδρομητής

Συμπληρώστε το email σας για να εγγραφείτε - π.χ. abc@xyz.com

Μπορείς να διαγραφείς όποτε το θελήσεις χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο στο δελτίο τύπου μας