x

Έχετε συμπληρώσει το όριο δωρεάν άρθρων για αυτόν τον μήνα.
Αποκτήστε απεριόριστη πρόσβαση στα καλύτερα της ανεξάρτητης ελληνικής δημοσιογραφίας ξεκινώντας από $ 1/εβδομάδα.

ΑΠΟΨΕΙΣ

Η τραγωδία με λίγα λόγια

Με λίγα λόγια: τοποθέτησαν ένας παντελώς άσχετο (που έγινε σταθμάρχης λίγο προτού βγει στη σύνταξη ύστερα από ταχύρυθμη εκπαίδευση, και αφού είχε περάσει το μεγαλύτερο μέρος του εργασιακού του βίου στον ΟΣΕ ως αχθοφόρος) σε ένα πολύ κρίσιμο πόστο προκειμένου οι παλιοί να πάνε να κάνουν με την ησυχία τους το τριήμερό τους. Οσοι δεν έφυγαν για τριήμερο έκαναν κανονική κοπάνα από τα πόστα τους με αποτέλεσμα ο άσχετος να μείνει εντελώς μόνος στη βάρδια. Οταν έγινε η «τράκα», όπως μάγκικα έλεγε ο ίδιος αμέσως μετά τη σύγκρουση, άρχισαν να χρησιμοποιούν μπλάνκο για να καλύψουν τις ατασθαλίες τους και να βάζουν αναρρωτικές άδειες από φίλους και κολλητούς τους γιατρούς (που συν τοις άλλοις είναι και πολιτευτές, θέλουν δηλαδή να σώσουν τη χώρα). Με αυτόν τον τρόπο λειτουργεί σε γενικές γραμμές το ελληνικό κράτος και είναι μάλλον ευτύχημα το ότι δεν έχουμε τέτοιες τραγωδίες σαν και αυτή των Τεμπών κάθε τρεις και λίγο.

Κλείσαμε

Εν τω μεταξύ, σήμερα, σε τηλεοπτικό σταθμό έκανε την εμφάνισή του ύστερα από δέκα σχεδόν ημέρες που ήταν παντελώς εξαφανισμένος ο υπουργός Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ Σπίρτζης. «Το όλοι φταίμε δεν ισχύει», είπε. Καλά τα λέει ο σύντροφος. Τώρα φταίει μόνο ο Μητσοτάκης, στο Μάτι έφταιγαν οι κάτοικοι και κλείσαμε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το πιο βασανιστικό θέμα που αντιμετωπίσαμε καθώς μελετούσαμε την μείωση των έντυπων εκδόσεων της εφημερίδας, ως αναγκαία προϋπόθεση για την διασφάλιση του μέλλοντός της, ήταν η ιστορία της.

Σχόλια

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ

Αντίλογος

Παρενέβη, διαβάζω, ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, για να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο δημόσιος υπάλληλος που συνελήφθη για εμπλοκή του στην υπόθεση της 12χρονης στα Σεπόλια.

Εκδηλώσεις

ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ. Μέσα σε ιδιαίτερα συγκινητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Ιουνίου η τελετή αποφοίτησης της 8ης τάξης του Ημερήσιου Ελληνικού Σχολείου “Αργύριος Φάντης” στον Καθεδρικό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Μπρούκλιν.

Πολιτισμός

Η πρωτοεμφανιζόμενη συγγραφέας Μαρίνα Πλούμπη, μας χάρισε φέτος ένα παιδικό βιβλίο ξεχωριστό και μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα.

ΒΙΝΤΕΟ