x

Έχετε συμπληρώσει το όριο δωρεάν άρθρων για αυτόν τον μήνα.
Αποκτήστε απεριόριστη πρόσβαση στα καλύτερα της ανεξάρτητης ελληνικής δημοσιογραφίας ξεκινώντας από $ 1/εβδομάδα.

 

ΑΠΟΨΕΙΣ

Λεπτομέρειες

Είσαι πολίτης και στέκεσαι μπροστά στην τηλεόρασή σου να δεις τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο. Βλέπεις τον πρώην πρωθυπουργό και νυν αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης (που θέλει να ξαναγίνει πρωθυπουργός) να εμφανίζεται μπροστά σου μέσα σε ένα γιαπί το οποίο σου λέει ο ίδιος ότι είναι «τα γραφεία της τηλεδιοίκησης του ΟΣΕ στη Λάρισα». Δίπλα του ένας συνταξιούχος υπάλληλος του ΟΣΕ (έτσι συστήθηκε στους τηλεθεατές) τον ενημέρωνε τι γινόταν από το 2019 στο «κέντρο τηλεδιοίκησης», το οποίο ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισαν «γιαπί».

Υπάρχουν όμως εδώ μερικές «λεπτομέρειες» τις οποίες ο Αλέξης ξέχασε να μας τις αναφέρει και τις οποίες μας τις ανέφερε μετά το πέρας της επίσκεψης του Τσίπρα ο ΟΣΕ με σχετική ανακοίνωσή του. Κατ΄ αρχάς, σύμφωνα με τη διοίκηση του Οργανισμού, η ενιαία Τηλεδιοίκηση Λάρισας που έλεγχε το τμήμα από Δομοκό μέχρι και Πλατύ, άρχισε σταδιακά να φθίνει και να υπολειτουργεί από το 2015 μέχρι που κατέπεσε εντελώς τα επόμενα χρόνια. Υστερα, το κτίριο (το γιαπί) που επισκέφθηκε ο Τσίπρας δεν είναι αυτό που στεγάζει την Τηλεδιοίκηση του ΟΣΕ στη Λάρισα – αυτό βρίσκεται λίγο πιο μακριά από εκεί που πήγε ο μεγάλος ηγέτης.

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έκανε λάθος. Ολοι καταλαβαίνουμε τι έγινε. Υστερα, ο συμπαθής συνταξιούχος ΟΣΕτζής που τον ξεναγούσε είναι πράγματι συνταξιούχος ΟΣΕτζής (είναι η μόνη αλήθεια που μας είπαν) μόνο που πρόκειται για μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης και μέλος της επιτροπής ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Αλλά τι είναι όλες αυτές οι λεπτομέρειες μπροστά στη μεγαλειώδη παράσταση που ανέβασε ο μεγάλος ηγέτης;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το θλιβερό συμβάν με τον νεαρό (μόλις 19 ετών) ομογενή Χρήστο - Αλέξανδρο Θέμελη τον νεότερο στη Φλόριδα, που σκότωσε τους γονείς του προτού πέσει νεκρός και ο ίδιος από τις σφαίρες των αστυνομικών που έσπευσαν στην οικία τους, φέρνει στο προσκήνιο κατά τραγικό τρόπο το ρόλο που θα έπρεπε να διαδραματίζουν οι υπηρεσίες ψυχικής υγείας και κοινωνικής πρόνοιας των πολιτειών.

Σχόλια

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ

Εκκλησία

ΒΟΣΤΩΝΗ. Εκλέχτηκε την Παρασκευή 17 Μαΐου 2024 από τη Σύνοδο του Φαναρίου, ο Επίσκοπος Σασίμων Κωνσταντίνος (Μώραλης) Μητροπολίτης Ντένβερ, όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο και όπως είχε εξαγγείλει ο «Ε.

ΑΠΟΨΕΙΣ

Είδε συγχωριανούς του, που τους κρέμασαν στους φανοστάτες της πλατείας της Καλαμάτας.

Πολιτισμός

ΑΘΗΝΑ. Σε μία λαμπρή τελετή με άρωμα Ελλάδας και Γαλλίας παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα το απόγευμα της Παρασκευής στην οικοδέσποινα των φετινών Ολυμπιακών Αγώνων.

ΒΙΝΤΕΟ