Γίνε συνδρομητής. Στήριξε την ανεξάρτητη δημοσιογραφία μας.

Οι συνδρομές ξεκινούν με λιγότερο από $1 την εβδομάδα. Μπορείτε να ακυρώσετε οποιαδήποτε στιγμή.

Signup Form

Ηλεκτρονική Εκδοση


$9.99

ΓΙΑ 1 ΜΗΝΑ

ή $109 ανά έτος

  • Πρόσβαση στο ekirikas.com
  • Πρόσβαση στο Νewsletter
  • Πρόσβαση στις υπόλοιπες ψηφιακές εκδόσεις του ekirikas.com

Most Popular

Εντυπη Εκδοση Σαββατοκύριακου Ταχυδρομικά και Ηλεκτρονικά

$13.99

ΓΙΑ 1 MHNA

ή $141 ανά έτος

  • Εντυπη έκδοση ΣΚ με ηλεκτρονική συνδρομή

Επιλογές Εντυπης ΕκδοσηςΕντυπη Καθημερινή Εκδοση Ταχυδρομικά

$17.99

ΓΙΑ 1 ΜΗΝΑ

ή $208 ανά έτος

  • Εντυπη καθημερινή έκδοση με κανονικό ταχυδρομείο

Ηλεκτρονική συνδρομή για υφιστάμενους συνδρομητές έντυπης έκδοσης


Προσθέστε ηλεκτρονική συνδρομή αν είστε ήδη συνδρομητής έντυπης μόνο με $6.99 / μήνα ή $64 έτος

Γιατί να επιλέξω τον «Ε.Κ.»

105 χρόνια ιστορίας:

Ο «Εθνικός Κήρυξ» διανύει αισίως το 2ο αιώνα της ιστορίας του, μιας ιστορίας ταυτόσημης του Εθνους μας αλλά και της Κοινότητάς μας. Η εφημερίδα αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο στη διατήρηση τόσο της γλώσσας μας ανά γενεές αλλά και στη σύνδεση του Ελληνισμού της Διασποράς με τη γενέτειρα.


Προς νέους συνδρομητΕς:

Με τη συνδρομή σας στον «Ε.Κ.» αποκτάτε πρόσβαση σε μία πλούσια ενημερωτική, υπερσύγχρονη πλατφόρμα, με αναλύσεις, επικαιρότητα, γνώμες, ειδησεογραφία, βίντεο και φωτογραφίες από όλο τον Κόσμο. Ταυτόχρονα, συνδράμετε και στην ανεξάρτητη δημοσιογραφία μας, η οποία χρηματοδοτείται κυρίως από εσάς, τους αναγνώστες μας.


Μαζί γράφουμε την Ιστορία μας:

Στη σημερινή εποχή χρειαζόμαστε την υποστήριξη των αναγνωστών μας για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να προσφΕρουμε την ανεξάρτητη και έγκυρη ενημΕρωση. Γίνετε συνδρομητές μας, κάντε συνδρομητή ένα μέλος της οικογένειάς σας ή έναν φίλο σας ή προσφέρετε μία συνδρομή στον «Εθνικό Κήρυκα», ως δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η Κοινότητά μας και ο Ελληνισμός χρειάζονται την Εγκυρη και ανεξάρτητη δημοσιογραφία του «Εθνικού Κήρυκα» σήμερα περισσότερο από ποτέ. Ενεργείστε αμέσως.

Μπορείτε να ακυρώσετε την συνδρομή σας οποιαδήποτε στιγμή καλώντας το (718) 784-5255 ή επικοινωνώντας με το τμήμα υποστήριξης πελατών στο support@ekirikas.com Δεν υπάρχουν δεσμεύσεις.Η πληρωμή σας θα γίνεται αυτόματα κάθε τέσσερις εβδομάδες ή κάθε χρόνο ανάλογα με την επιλογή σας.Οι προσφορές και οι τιμές μπορεί να αλλάζουν χωρίς προειδοποίηση.