x
30.000 απόδημοι από 115 χώρες έχουν εγγραφεί για να ψηφίσουν στις ευρωεκλογές – Τι λένε ομογενείς στον «Ε.Κ.»

30.000 απόδημοι από 115 χώρες έχουν εγγραφεί για να ψηφίσουν στις ευρωεκλογές – Τι λένε ομογενείς στον «Ε.Κ.»

ΑΘΗΝΑ. Μάχη μέχρι και το τελευταίο λεπτό δίνουν οι ανά τον Κόσμο σύλλογοι και οργανώσεις των αποδήμων Ελλήνων, προκειμένου να ενημερώσουν τους ομογενείς για την εγγραφή τους στην ειδική πλατφόρμα της επιστολικής ψήφου και να ψηφίσουν από τον τόπο της διαμονής τους.
Οταν το κουμάντο το κάνουν οι λίγοι

Οταν το κουμάντο το κάνουν οι λίγοι

Εχετε βρεθεί ποτέ σε ψηφοφορία φοιτητών για την κατάληψη ή όχι της Σχολής τους σε ελληνικό πανεπιστήμιο; (Το επίθετο βέβαια «ελληνικό» είναι περιττό, αφού το φαινόμενο των καταλήψεων στις πανεπιστημιακές σχολές είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο).
«Oταν και άμα»

«Oταν και άμα»

Με τις αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών γύρω από τα…φρουτάκια που έπαιζε ο «άλλος άνθρωπος», ο ίδιος δηλώνει έτοιμος να ζητήσει συγγνώμη, αν αποδειχθεί η ενοχή του, αλλά ταυτόχρονα είναι λέει «σίγουρος πως η αλήθεια θα λάμψει».
Τους πήραν χαμπάρι

Τους πήραν χαμπάρι

Πολλοί Ελληνες μαθητές είτε από επιλογή, είτε επειδή αποτυγχάνουν στις πανελλαδικές εξετάσεις οδηγούνται στη λύση των πανεπιστημίων του εξωτερικού.
Μικρές επαναστάσεις

Μικρές επαναστάσεις

Σήμερα το πρωί, εν μέσω των πορειών των φοιτητών στο κέντρο της Αθήνας (στις οποίες πλακώνονταν στο ξύλο μεταξύ τους για ήσσονος σημασίας λόγους) και των αγροτικών μπλόκων, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωνε από το Μέγαρο Μαξίμου κάτι πολύ σημαντικό: τις επόμενες εβδομάδες θα ενεργοποιηθεί μια δημόσια πλατφόρμα που θα είναι προσβάσιμη σε κάθε πολίτη, όπου θα παρέχεται μια πολύ πιο λεπτομερής ενημέρωση για τα έργα τα οποία ολοκληρώνονται, υλοποιούνται και σχεδιάζονται σε κάθε περιφέρεια, σε κάθε περιφερειακή ενότητα, σε κάθε δήμο της χώρας.
Αντικείμενο της ψυχιατρικής

Αντικείμενο της ψυχιατρικής

Υπήρχαν τηλεθεατές, διαβάζω, στο Υοutube που πλήρωναν έως και 200 ευρώ για να βλέπουν ένα καλόπαιδο (το οποίο ήδη συνελήφθη) να χτυπάει απροστάτευτα ΑμΕΑ και γενικά να τα εξευτελίζει.
Ζωή σαν ταινία

Ζωή σαν ταινία

Πέθανε σήμερα στα 73 του χρόνια ο Βαγγέλης Ρωχάμης.
Ημίμετρο

Ημίμετρο

Το να γίνεται διαδικτυακά το μάθημα στα πανεπιστήμια που τελούν υπό κατάληψη προκειμένου να μη χαθεί το εξάμηνο το καταλαβαίνω.
Δεν θα τους ξέπλενε τίποτα

Δεν θα τους ξέπλενε τίποτα

Την Πυροσβεστική, την Αστυνομία αλλά και την ΕΥΔΑΠ κινητοποίησε ο ηθοποιός και βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας (της Ζωής Κωνσταντοπούλου), Σπύρος Μπιμπίλας, επειδή του έπεσε το κινητό μέσα σε φρεάτιο.
Υποκρισία

Υποκρισία

Εδώ και μερικούς μήνες, πέρα από τον Νίκο Παππά (γνωστότερο και ως 13-0) στο πολιτικό προσκήνιο και μάλιστα στον ίδιο πολιτικό χώρο έχει εμφανιστεί ένας συνονόματός του, ο οποίος μέχρι πριν από λίγο καιρό έκανε μπασκετική καριέρα, αλλά δυστυχώς ήταν γνωστός όχι κυρίως για τις επιδόσεις του μέσα στα παρκέ αλλά για το οξύθυμο του χαρακτήρα του (για να πω κάπως κομψά το ποια ακριβώς ήταν η συμπεριφορά του εντός των αγωνιστικών χώρων -και πιθανώς και έξω από αυτούς).

Συμπλήρωσε τη διεύθυνση του e-mail σου για να γίνεις συνδρομητής

Συμπληρώστε το email σας για να εγγραφείτε - π.χ. [email protected]

Μπορείς να διαγραφείς όποτε το θελήσεις χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο στο δελτίο τύπου μας