x
Είναι ευχαριστημένοι;

Είναι ευχαριστημένοι;

Ενας παρανοϊκός 22χρονος, που δηλώνει οπαδός του Τραμπ, άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως στη διάρκεια χαρούμενης παρέλασης για την 4η Ιουλίου σκορπίζοντας αίμα αθώων.
Με βήματα προς τα πίσω

Με βήματα προς τα πίσω

Ο ανώτατος δικαστής Κλάρενς Τόμας, που δεν ενοχλείται όταν έρχεται σε σύγκρουση συμφέροντος και δεν στάθηκε ικανός να πει στη γυναίκα του να μην τον ξεμπροστιάζει δημοσίως με τον υπερσυντηρητικό ακτιβισμό της, αισθάνεται σύμφωνα με τα ΜΜΕ, πλήρως δικαιωμένος.
Απρόβλεπτο… σκυλάκι

Απρόβλεπτο… σκυλάκι

Απειλούσε θεούς και δαίμονες με το βέτο κατά της ένταξης Σουηδίας και Φινλανδίας.
100 χρόνια από τον ξεριζωμό του Ελληνισμού

100 χρόνια από τον ξεριζωμό του Ελληνισμού

ΑΘΗΝΑ. Εναν αιώνα από τον ξεριζωμό του Ελληνισμού της Ανατολής η Γραμματεία Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της Νέας Δημοκρατίας και το Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής συνδιοργάνωσαν εκδήλωση που έφερε στην επικαιρότητα μνήμες, δημιούργησε ερωτήματα για το μέλλον, αλλά και αυτοκριτική της ελληνικής στάσης όλα αυτά τα χρόνια να μην δυσαρεστήσει την Τουρκία.
Δύο κόσμοι

Δύο κόσμοι

Το είχα προβλέψει από την εποχή που κυβερνούσε ως πρόεδρος ο Τραμπ, ότι θα έρθει η στιγμή που στις ΗΠΑ θα συγκρουστούν δύο κόσμοι.
Με τέτοιο δικαστήριο…

Με τέτοιο δικαστήριο…

Ολοι το περιμέναμε. Ξέραμε την υποκρισία των διορισμένων από τον Τραμπ ανώτατων δικαστών.
Ξέφυγε το Ανώτατο Δικαστήριο

Ξέφυγε το Ανώτατο Δικαστήριο

Ενας δικαστής οφείλει να εξετάζει την πιστή τήρηση του νόμου χωρίς όμως να παραλείπει το συμφέρον του πολίτη εφόσον δεν παραβιάζεται το Σύνταγμα, το κοινό συμφέρον και το περί δικαίου αίσθημα.
Να μην τους ξανακούσουμε

Να μην τους ξανακούσουμε

Οι γνωστοί στην Ελλάδα τράπερ Light και Snik (ο δεύτερος έδωσε και συναυλία πριν λίγα χρόνια στην Αστόρια), «πιάστηκαν στα χέρια» το βράδυ της Τετάρτης στη διάρκεια των δημοφιλών βραβείων Mad.
Ποια δικαιοσύνη;

Ποια δικαιοσύνη;

Μπορεί η δικαιοσύνη να είναι το αποκούμπι του λαού, το τελευταίο προπύργιο μίας δημοκρατίας, αλλά από τη στιγμή που και εκεί έβαλε το χέρι του ο Τραμπ, συντελούνται σοκαριστικά πράγματα, λαμβάνονται αντιδημοκρατικές αποφάσεις και εν γένει αν δεν μπει φρένο, η δικαιοσύνη θα είναι αυτή που θα βάλει την ταφόπλακα στην αμερικανική δημοκρατία και δεν υπερβάλω.
Ακροδεξιό χάλι από το Μιζούρι

Ακροδεξιό χάλι από το Μιζούρι

Το Facebook αφαίρεσε τη Δευτέρα ένα βίντεο προεκλογικής εκστρατείας του Ρεπουμπλικανού υποψήφιου για τη Γερουσία του Μιζούρι Ερικ Γκρέιτενς (Eric Greitens), που τον δείχνει να κραδαίνει ένα κυνηγετικό όπλο και να δηλώνει ότι κυνηγάει τους RINO ή Ρεπουμπλικανούς Μόνο Κατ' Ονομα (Republicans In Name Only).

Συμπλήρωσε τη διεύθυνση του e-mail σου για να γίνεις συνδρομητής

Συμπληρώστε το email σας για να εγγραφείτε - π.χ. abc@xyz.com

Μπορείς να διαγραφείς όποτε το θελήσεις χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο στο δελτίο τύπου μας