x

Αμερική

Νέο εξαώροφο κτίριο οικοδομείται από ομογενή στην Αστόρια

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ενα εξαώροφο κτίριο μικτής χρήσης που θα αποτελείται από 92 διαμερίσματα πρόκειται να οικοδομηθεί στη γωνία του Μπρόντγουεϊ (Broadway) και της 29ης Οδού στην Αστόρια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Queens Post», o ιδιοκτήτης είναι ελληνικής καταγωγής και ονομάζεται Γιώργος Τσιλογιάννης.

Το συγκεκριμένο κτίριο θα υψωθεί στην Οδό 25-33 Μπρόντγουεϊ όπου βρίσκονται αρκετά κενά καταστήματα, σύμφωνα με έγγραφα που κατατέθηκαν στο DOB (Department of Buildings), με τον κ. Τσιλογιάννη να έχει καταθέσει άδειες για την κατεδάφιση του χώρου – καθώς και του παρακείμενου χώρου στο Μπρόντγουεϊ 25-21, που περιέχει πέντε επιπλέον άδεια καταστήματα. Τα συγκεκριμένα μαγαζιά παλαιότερα ενοικιάζονταν από τα καταστήματα Fatima’s Halal Kitchen, The Strand Smokehouse, Start Fresh Express Laundry Center, The Grind NYC, καθώς και Patel Art and Frame.

Δεν είναι ξεκάθαρο τι σχεδιάζεται για τις τοποθεσίες 25-21 στο Μπρόντγουεϊ, καθώς δεν έχουν κατατεθεί σχέδια ακόμα, ή τουλάχιστον δεν έχουν έρθει στην δημοσιότητα.

Οι οκτώ επιχειρήσεις κατά μήκος της σειράς του οικοδομήματος έχουν  κλείσει -ή έχουν μετακομίσει σε άλλες περιοχές- με πολλά καταστήματα να είναι άδεια εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Μια τέτοια επένδυση θα δώσει μεγάλη αίγλη στην περιοχή, πέρα από τις θέσεις εργασίας, καθώς θα την αναβαθμίσει αρκετά. Σύμφωνα με τα σχέδια που έχουν κατατεθεί από τον ιδιοκτήτη, φαίνεται να είναι μια τεράστια επένδυση υψηλών προδιαγραφών για τα δεδομένα της Αστόριας, αφού πρόκειται να στεγάσει πολλές επιχειρήσεις και διαμερίσματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο στόχος της εταιρείας Κορρές για τη διείσδυση του brand στους Millennials της αγοράς των ΗΠΑ, μετά τη στρατηγική συμφωνία που έκανε με την Morgan Stanley, ήδη από τον Νοέμβριο του 2017, προωθώντας περαιτέρω την παρουσία της στις διεθνείς αγορές, πέτυχε στο έπακρο με τη δημιουργία ενός νέου καταστήματος 750 τετραγωνικών ποδιών.

ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ

Πολιτισμός

Η πρωτοεμφανιζόμενη συγγραφέας Μαρίνα Πλούμπη, μας χάρισε φέτος ένα παιδικό βιβλίο ξεχωριστό και μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα.

Γενικά Νέα

ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ. Με κατάνυξη και ευλάβεια ξεκίνησαν οι ακολουθίες του Πάσχα στον Ιερό Ναό Αγ.

ΑΠΟΨΕΙΣ

Η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία δημιούργησε άλλο ένα θέμα διχασμού της ελληνικής κοινής γνώμης, κοντά στα τόσα που είχαν δημιουργηθεί τα προηγούμενα χρόνια (οικονομική κρίση, πανδημία, εμβόλια).

ΒΙΝΤΕΟ

Δύο διασωληνωμένοι από τη φωτιά στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε πριν τις 3 το μεσημέρι στο κτίριο όπου στεγάζεται το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, επί της οδού Αριστοτέλους 27 στο κέντρο της πόλης.

«Αποστολή…», η νέα σειρά ταξιδιωτικού ντοκιμαντέρ του «Ε.Κ.» με την Κλέλια Χαρίση (Trailer)

Κάθε Σαββατοκύριακο ο «Εθνικός Κήρυκας» και η Κλέλια Χαρίση θα έχουν .

Συμπλήρωσε τη διεύθυνση του e-mail σου για να γίνεις συνδρομητής

Συμπληρώστε το email σας για να εγγραφείτε - π.χ. abc@xyz.com

Μπορείς να διαγραφείς όποτε το θελήσεις χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο στο δελτίο τύπου μας