x
 

Πολιτική

Ντάνφι: Σοκαριστικές Καταγγελίες εναντίον Τζουλιάνι

15 Μαΐου 2023

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Αγωγή κατέθεσε πρώην εργαζόμενη εναντίον του πρώην δημάρχου της Νέας Υόρκης και δικηγόρου του Ντόναλντ Τραμπ, του Ρούντι Τζουλιάνι, για σεξουαλική παρενόχληση και επίθεση.

Σύμφωνα με την αγωγή, ο Τζουλιάνι έκανε ανάρμοστα σχόλια και ανάγκασε τη Νοέλ Ντάνφι σε σεξουαλικές πράξεις καθ’ όλη τη διάρκεια που εκείνη εργαζόταν για εκείνον, από τον Ιανουάριο του 2019 ως τον Ιανουάριο του 2021.

Η αγωγή, που κατατέθηκε στη Νέα Υόρκη, δεν αναφέρεται σε βιασμό, αλλά περιγράφει ένα βράδυ ο Τζουλιάνι την ανάγκασε να του κάνει στοματικό σεξ στο διαμέρισμά του στο Άπερ Ιστ Σάιντ του Μανχάτα.

Η ενάγουσα διαβεβαιώνει ότι έχει κρατήσει ηχητικά ντοκουμέντα που αποδεικνύουν ότι το πρώην αφεντικό της την παρενοχλούσε και ζητεί 10 εκατ. δολάρια για μη καταβολή δεδουλευμένων και βλάβη.

Σύμφωνα με την ίδια, ο Τζουλιάνι κατανάλωνε υπερβολικές ποσότητες αλκοόλ και βιάγκρα.

Επίσης καταγγέλλει ότι της ζητούσε να του κάνει στοματικό σεξ «την ώρα που μιλούσε στο τηλέφωνο, σε ανοικτή ακρόαση, με φίλους και γνωστούς πελάτες του, ανάμεσά τους ο πρόεδρος Τραμπ».

Ο Τζουλιάνι «απαιτούσε συχνά από τη Ντάνφι να εργάζεται γυμνή, φορώντας μπικίνι ή σορτς με την αμερικανική σημαία πάνω τους, τα οποία της είχε αγοράσει ο ίδιος».

Στην αγωγή αναφέρεται επίσης ότι ο Τζουλιάνι ζήτησε τη βοήθεια της Ντάνφι για να «πουλήσει χάρες» από τον πρόεδρο Τραμπ προς 2 εκατ. δολάρια η μία. Ο Τζουλιάνι της εξήγησε ότι στη συνέχεια θα μοιραζόταν τα κέρδη με τον πρώην πρόεδρο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα New York Daily News, ένας από τους δικηγόρους του Τζουλιάνι τόνισε ότι πελάτης του «αρνείται κατηγορηματικά και εντελώς τους ισχυρισμούς που περιέχονται στην αγωγή αυτή και σκοπεύει να υπερασπιστεί τον εαυτό του σθεναρά».

«Πρόκειται για παρενόχληση και απόπειρα εκβιασμού», πρόσθεσε ο δικηγόρος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ. Ο διπλός πράκτορας Ρόμπερτ Χάνσεν, στην καρδιά μιας από τις πιο καταστροφικές για τις ΗΠΑ υποθέσεις κατασκοπείας, πέθανε χθες Δευτέρα στα 79 του χρόνια στη φυλακή όπου κρατείτο από το 2002, ανακοίνωσε η αμερικανική υπηρεσία φυλακών.

Σχόλια

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ

Αντίλογος

Παρενέβη, διαβάζω, ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, για να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο δημόσιος υπάλληλος που συνελήφθη για εμπλοκή του στην υπόθεση της 12χρονης στα Σεπόλια.

Εκδηλώσεις

ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ. Μέσα σε ιδιαίτερα συγκινητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Ιουνίου η τελετή αποφοίτησης της 8ης τάξης του Ημερήσιου Ελληνικού Σχολείου “Αργύριος Φάντης” στον Καθεδρικό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Μπρούκλιν.

Πολιτισμός

Η πρωτοεμφανιζόμενη συγγραφέας Μαρίνα Πλούμπη, μας χάρισε φέτος ένα παιδικό βιβλίο ξεχωριστό και μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα.

ΒΙΝΤΕΟ