x
 

Επιστολή στον Εκδότη

Ο παραλογισμός της αντιπολίτευσης στην Ελλάδα

Κύριε Διευθυντά,

Χρόνια πολλά στον «Εθνικό Κήρυκα» και συγχαρητήρια στο προσωπικό του διά την έγκυρη και την αντικειμενική του ενημέρωση που μας προσφέρουν.

Παρακολουθώ εδώ και αρκετό καιρό τον παραλογισμό που έχει κυριεύσει τους αρχηγούς των κομμάτων της αντιπολίτευσης της Ελλάδος.

Ο ένας αρχηγός θέλει να ρίξει την κυβέρνηση του Μητσοτάκη ως ανίκανη, ο άλλος κουνάει το δάκτυλο θέλοντας με το ζόρι να κυβερνήσει!

Τι παίζουν με τη νοημοσύνη των πολιτών;

Ο λαός δεν ξεχνά τι έκανε το ΠΑΣΟΚ το 1982 όταν πήρε την εξουσία.

Μέσα σε μια νύχτα άλλαξαν θέσεις χιλιάδων αξιωματικών και δημοσίων υπαλλήλων. Ιδρυσαν τα Συμβούλια των πρασινοφρουρών, τα οποία παρακολουθούσαν τους δημοσίους υπαλλήλους σε ποιο κόμμα ανήκαν και αναλόγως δρούσαν. Αλλους έδιωχναν και άλλους άφηναν στη θέση τους.

Δεν ξεχνά βέβαια και τον λαϊκισμό του τότε αρχηγού τους με το «Τσοβόλα δώστα όλα». Ούτε το σύνθημα «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο», «Εξω από την ΕΟΚ, έξω από το ΝΑΤΟ».

Ευτυχώς διά την Ελλάδα ο τότε μεγάλος εθνικός ηγέτης Κωνσταντίνος Καραμανλής κατόρθωσε και την έβαλε στην ΕΕ και την έσωσε από πολλά δεινά.

Την εποχή εκείνη η ΕΕ έδωσε πολλά δισεκατομμύρια στην Ελλάδα διά επενδύσεις, δυστυχώς όμως η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ τα έφαγε όλα. Επενδύσεις μηδέν. Εδωσε βέβαια και μερικά ψίχουλα στον λαό διά να τον έχει με το μέρος του.

Την εποχή εκείνη δημιουργήθηκαν οι κρασοπατέρες, οι δήθεν υπερασπιστές του λαού, οι μπαχαλάκηδες και οι αιώνιοι φοιτητές, οι σημερινοί ταραχοποιοί.

Δεν πρέπει να ξεχαστεί επίσης η μεγάλη παρανομία που υπήρχε επί ΠΑΣΟΚ. Εβγαζαν ακόμη και τους ταξιτζήδες τυφλούς και τους έδιναν σύνταξη.

Τώρα ως προς τα κατορθώματα του ΣΥΡΙΖΑ είναι πρόσφατα και τα θυμούνται όλοι σε τι κατάσταση έφερε την Οικονομία της Ελλάδος με τα καουμποϊλίκια του τότε Υπουργού Οικονομικών, πού έφτασαν οι συντάξεις. Θα θυμούνται βέβαια και το «Ναι» που έγινε «Οχι» και το κλείσιμο των τραπεζών. Τα παχιά λόγια ότι με ένα νόμο θα έσβηνε τα μνημόνια και θα αλλάξει την Ευρώπη. Τι έκανε; Πρόσθεσε ένα ακόμη μνημόνιο 100 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Τώρα η Ελλάδα κυβερνάται από έναν έντιμο πρωθυπουργό που ό,τι λέγει προεκλογικώς γίνεται πράξη. Εναν πρωθυπουργό που χαίρει εκτιμήσεως από όλους τους ηγέτες της Γης και σε όποιο κράτος πήγε μίλησε διά όλους τους Ελληνες και όχι κομματικά. Μίλησε ως αρχηγός κράτους με θάρρος και παρρησία διά όσους επιβουλεύονται τον τόπο μας.

Υμνησε την Ομογένεια, πέτυχε την αξιοπιστία της Ελλάδος, η οποία αξιοπιστία μαζί με τη σταθερότητα είναι απαραίτητες διά τη λύση των προβλημάτων ενός κράτους.

Και τέλος μιλά ο ΣΥΡΙΖΑ διά τα Τέμπη. Διά την τραγωδία στο Μάτι που χάθηκαν 104 άνθρωποι ούτε λέξη δεν βγάζει. Γιατί; Διότι τότε κυβερνούσε το ίδιο.

 

Μετά σεβασμού

Γεράσιμος Μουρελάτος

Αστόρια, ΝΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κύριε Διευθυντά,Εγιναν οι εκλογές στις 9 Ιουνίου και θα παρακαλέσω να μου επιτρέψετε να πω δυο λόγια.

Σχόλια

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ

Εκκλησία

ΒΟΣΤΩΝΗ. Εκλέχτηκε την Παρασκευή 17 Μαΐου 2024 από τη Σύνοδο του Φαναρίου, ο Επίσκοπος Σασίμων Κωνσταντίνος (Μώραλης) Μητροπολίτης Ντένβερ, όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο και όπως είχε εξαγγείλει ο «Ε.

ΑΠΟΨΕΙΣ

Είδε συγχωριανούς του, που τους κρέμασαν στους φανοστάτες της πλατείας της Καλαμάτας.

Πολιτισμός

ΑΘΗΝΑ. Σε μία λαμπρή τελετή με άρωμα Ελλάδας και Γαλλίας παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα το απόγευμα της Παρασκευής στην οικοδέσποινα των φετινών Ολυμπιακών Αγώνων.

ΒΙΝΤΕΟ