x

Οικονομία

Οι κάτοικοι εξωτερικού μπορούν να ενταχθούν στο Πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ»

Στο πρόγραμμα «Εξοικονομώ ΙΙ» https://exoikonomisi.ypen.gr/opheloumenoi μπορούν να συμμετέχουν στην απόφαση υπαγωγής και οι Έλληνες κάτοικοι Εξωτερικού για να προβούν σε ενεργειακή αναβάθμιση της κατοικίας τους (θερμομόνωση, αλλαγή κουφωμάτων με κουφώματα ενεργειακά αποδοτικότερα, αντικατάσταση συστήματος ψύξης θέρμανσης με σύστημα αντλίας θερμότητας, αναβάθμιση τοποθέτηση συστήματος ζεστού νερού -ηλιακού θερμοσίφωνα και έξυπνα συστήματα–smarthome) ώστε να αναβαθμιστεί η ενεργειακή κατηγορία της κατοικίας τους (υπό συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις μπορούν να προβούν σε εγκατάσταση φωτοβολταϊκόυ πάρκου στο δώμα της κατοικίας ισχύος ανάλογης με τη ισχύ της παροχής που είναι συνδεδεμένοι στο ΔΕΔΔΗΕ).

Οι πληροφορίες της ενεργειακής αναβάθμισης κτιρίων δόθηκαν από την ΗΛΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ οι τεχνικές ερωτήσεις σας μπορούν να απαντηθούν στο http://elmetec.gr/

Ρωτήστε μας για την φορολογική αντιμετώπιση της περίπτωσής σας, να σας κατευθύνουμε. Επικοινωνήστε μαζί μας στο https://chrysouli.com/epikoinonia

Tip: Όσοι είχαν υποβάλλει αίτηση υπαγωγής και ήταν επιλαχόντες ανακοίνωσε η κυβέρνηση ότι εντάσσονται ως τελικοί ωφελούμενοι στον Β’ κύκλο του προγράμματος. Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας είπε: «Ανταποκρινόμαστε στο μεγάλο ενδιαφέρον των ελληνικών νοικοκυριών για το πρόγραμμα ‘Εξοικονομώ 2021’ και σήμερα εντάσσουμε σε αυτό, το σύνολο των επιλαχόντων τους οποίους μετατρέπουμε σε δικαιούχους».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΘΗΝΑ. Ενα από τα σημαντικότερα ζητήματα για την απασχόληση στην Ελλάδα, είναι όχι μόνο η ποσότητα των διαθέσιμων θέσεων εργασίας, αλλά και η ποιότητα, οι ευκαιρίες που δίνονται σε εξειδικευμένους επιστήμονες αλλά και τους απόφοιτους ΑΕΙ τεχνικών σχολών να απασχοληθούν σε καλά αμειβόμενες θέσεις πάνω στο αντικείμενό τους.

ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ

Εκδηλώσεις

ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ. Μέσα σε ιδιαίτερα συγκινητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Ιουνίου η τελετή αποφοίτησης της 8ης τάξης του Ημερήσιου Ελληνικού Σχολείου “Αργύριος Φάντης” στον Καθεδρικό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Μπρούκλιν.

Πολιτισμός

Η πρωτοεμφανιζόμενη συγγραφέας Μαρίνα Πλούμπη, μας χάρισε φέτος ένα παιδικό βιβλίο ξεχωριστό και μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα.

Γενικά Νέα

ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ. Με κατάνυξη και ευλάβεια ξεκίνησαν οι ακολουθίες του Πάσχα στον Ιερό Ναό Αγ.

ΒΙΝΤΕΟ

Το συγκρότημα «Sounds of Cyprus» στους δρόμους του Μανχάταν

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η Ελενα Χρίστου, ο Πήτερ Δούσκαλης και ο Αλεξ Τασόπουλος πραγματοποίησαν μια συναυλία κυπριακής μουσικής για Νεοϋορκέζους και τουρίστες στο κέντρο του Μεγάλου Μήλου, την Times Square.

«Ταξιδεύω Γρεβενά» – Στη Λίμνη Μαυραναίων (Βίντεο)

ΓΡΕΒΕΝΑ. Το ένατο διαδικτυακό βίντεο της τουριστικής καμπάνιας του Δήμου Γρεβενών με τίτλο «Ταξιδεύω Γρεβενά», παρουσιάζει την πανέμορφη τεχνητή λίμνη της κοινότητας Μαυραναίων, η οποία απέχει μόλις δέκα χιλιόμετρα από την πόλη των Γρεβενών.

Συμπλήρωσε τη διεύθυνση του e-mail σου για να γίνεις συνδρομητής

Συμπληρώστε το email σας για να εγγραφείτε - π.χ. abc@xyz.com

Μπορείς να διαγραφείς όποτε το θελήσεις χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο στο δελτίο τύπου μας