GR US

Εκδήλωση στήριξης ομογενών για την Τζόαν Αριόλα

Εθνικός Κήρυξ

Από αριστερά: Αργύρης Αργιτάκος, Νίκος Μπάρδης, Ιωάννης Σακέλος, Τζόαν Αριόλα, Μιχάλης Ψαρρός (Φωτογραφία: Ε.Κ./Χ. Αθανασάτος)

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Εκδήλωση οικονομικής στήριξης για την υποψηφιότητα της Ρεπουμπλικανής, Τζόαν Αριόλα, η οποία θα διεκδικήσει στις 3 Νοεμβρίου την προεδρία του Κουίνς, διοργάνωσαν ομογενείς επιχειρηματίες στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Vista Sky Lounge» στο Λονγκ Αϊλαντ Σίτυ.

Η κ. Αριόλα, η οποία έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τέσσερεις εκλεγμένους, μεταξύ των οποίων τους δυο προηγούμενους Δημάρχους Νέας Υόρκης, Ρούντι Τζουλιάνι και Μάικλ Μπλούμπεργκ, θα αντιμετωπίσει τον νυν πρόεδρο του Κουίνς, Ντόνοβαν Ρίτσαρντς (Donovan Richards), ο οποίος επικράτησε με άνεση στις εμβόλιμες εκλογές του Ιουνίου, σε μια διαδικασία που έλαβε μέρος και ο ομογενής Δημοτικός Σύμβουλος, Κώστας Κωνσταντινίδης.

Μιλώντας στον «Ε.Κ.», η υποψήφια πρόεδρος του Κουίνς έθεσε ως προτεραιότητα στην ατζέντα της την προστασία των μικρών επιχειρήσεων και την αποκατάσταση του αισθήματος ασφάλειας στην περιοχή, εκφράζοντας την ανησυχία της για τις πολιτικές που εφαρμόζονται τόσο σε επίπεδο Δημοτικού Διαμερίσματος, όσο και σε επίπεδο πόλης.

«Οπως πολλοί ακόμη κάτοικοι, ανησυχώ για το τι γίνεται στο Κουίνς με την έξαρση της εγκληματικότητας και τις ακραίες πολιτικές που πρεσβεύει η σημερινή πολιτική ηγεσία, προωθώντας την αποχρηματοδότηση της Αστυνομίας και την αποφυλάκιση βίαιων εγκληματιών από το Ράικερς Αϊλαντ. Θεωρώ ότι στο Κουίνς θα ανέβει πολύ η φορολογία, σε σημείο που θα κάνει τον κόσμο να φύγει. Στον κόσμο του Μπιλ ντε Μπλάζιο, οι μόνες επιχειρήσεις που κάνουν δουλειές είναι οι μεταφορικές εταιρείες. Αυτό πρέπει να σταματήσει», ανέφερε η κ. Αριόλα.

Εκ μέρους των διοργανωτών, ο Νίκος Μπάρδης εξέφρασε την υποστήριξή του στην Τζόαν Αριόλα, τονίζοντας ότι, σε μια κρίσιμη στιγμή, στάθηκε στο πλευρό των εστιατόρων, όταν ακόμη ήταν αμφίβολη η επανέναρξη λειτουργίας της εστίασης, έστω και στο 25%.

«Είμαστε εδώ σήμερα για να στηρίξουμε την Τζοαν Αριόλα. Χρειάζεται αλλαγή, είναι η γυναίκα η οποία πρωτοστάτησε για τα εστιατόρια, με την ομιλία που έκανε, με αποτέλεσμα τις επόμενες μέρες αμέσως να ανοίξουν στο 25%. Εμείς ως Ελληνες πρέπει να στηρίξουμε το συμφέρον μας και να είμαστε κοντά στους ανθρώπους που πιστεύουν σε εμάς, για μια αλλαγή στο Κουίνς και τη Νέα Υόρκη», είπε ο Νίκος Μπάρδης, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Αργύρης Αργιτάκος.

«Η Τζόαν Αριόλα είναι μια δυναμική γυναίκα που έχει προσφέρει στα κοινά. Είναι ένα πολύ καλό πρόσωπο που στοχεύει σε αλλαγές, διότι, δυστυχώς, στο Κουίνς και την ευρύτερη Νέα Υόρκη οι Δημοκρατικοί έχουν δημιουργήσει μια κατάσταση που δεν είναι ευνοϊκή για τον κόσμο, που αισθάνεται ανασφαλής», είπε ο κ. Αργιτάκος.

Το «παρών» έδωσε, μεταξύ άλλων, ο επιχειρηματίας Μιχάλης Ψαρός.