x

ΑΠΟΨΕΙΣ

Περίεργο

Είναι πάντως λίγο περίεργο να επιμένει ο άλλος να εμβολιάζεται και να δίνει κάθε δεύτερη ημέρα 10 ευρώ για να πιει καφέ, ενώ πέρυσι μας έλεγε ότι δεν είχε ενάμιση ευρώ για να αγοράσει μάσκα.

Πλέον δεν είναι μόνο γραφικοί

Οι γραφικότητες γύρω από τον εμβολιασμό και τον κορωνοϊό γενικότερα, ουκ ολίγες. Το Σάββατο μια νέα γυναίκα (μαθαίνω ότι είναι γύρω στα 35) που νόσησε από κορωνοϊό χρειάστηκε να διασωληνωθεί, αυτή τη φορά στην Καλαμάτα, με έναν αντιεμβολιαστή δικηγόρο, ωστόσο, μαζί με συγγενείς της, να προβαίνουν σε κινήσεις εναντίον του νοσοκομείου. Η γυναίκα, που νοσηλευόταν αρκετές μέρες, διασωληνώθηκε το Σάββατο, αφού εμφάνισε πολύ υψηλό πυρετό ο οποίος δεν υποχωρούσε. Μετά τη διασωλήνωσή της, ωστόσο, γνωστός αντιεμβολιαστής δικηγόρος (δεν θα αναφέρω το όνομά του, άλλωστε όλα αυτά τα κάνει μόνο για αυτό, για να βλέπει το όνομά του παντού, άρα δεν θα του κάνω την χάρη) και συγγενείς της προχώρησαν σε αναρτήσεις σε social media, καταγγέλλοντας ότι η γυναίκα εισήχθη στην Κλινική Covid δίχως να έχει θετικό τεστ κορωνοϊού, αλλά και ότι την άφησαν χωρίς κουβέρτες! Πλέον το ζήτημα δεν είναι μόνο γραφικό και θα πρέπει να αναλάβει δράση η Δικαιοσύνη.

Θα πάρει λίγο παραπάνω αλλά χαλάλι του

Γέμισε η Αθήνα αφίσες για τον μαραθώνιο (τον «αυθεντικό» όπως γράφουν) της Αθήνας που θα γίνει την προσεχή Κυριακή. «42.195 χλμ» γράφουν οι αφίσες. Όχι «μ.» μέτρα δηλαδή, αλλά «χλμ», δηλαδή κάτι παραπάνω από τον γύρο της Γης που υπολογίζεται στα 40.075 χιλιόμετρα. Δεν πειράζει, μπορεί οι δρομείς να τρέχουν για μήνες μέχρι να ολοκληρώσουν τη διαδρομή αλλά χαλάλι του αφού πρόκειται για τον αυθεντικό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η πρόοδος της κοινωνίας στις ΗΠΑ και στη Δύση γενικότερα προσμετράται με την ανάπτυξη, τον δείκτη ΑΕΠ, και βεβαίως ανάλογα τις πολιτείες για τις ΗΠΑ και επαρχίες για τα ευρωπαϊκά κράτη.

ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ

Εκδηλώσεις

ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ. Μέσα σε ιδιαίτερα συγκινητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Ιουνίου η τελετή αποφοίτησης της 8ης τάξης του Ημερήσιου Ελληνικού Σχολείου “Αργύριος Φάντης” στον Καθεδρικό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Μπρούκλιν.

Πολιτισμός

Η πρωτοεμφανιζόμενη συγγραφέας Μαρίνα Πλούμπη, μας χάρισε φέτος ένα παιδικό βιβλίο ξεχωριστό και μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα.

Γενικά Νέα

ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ. Με κατάνυξη και ευλάβεια ξεκίνησαν οι ακολουθίες του Πάσχα στον Ιερό Ναό Αγ.

ΒΙΝΤΕΟ

Η φωτιά καίει δασικές εκτάσεις στο Πόρτο Γερμενό και κατευθύνεται προς Μύτικα

ΑΘΗΜΑ. Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή, καθιστούν εξαιρετικά δύσκολη την κατάσταση στο Πόρτο Γερμενό.

Μηνύματα Μητσοτάκη προς την Αγκυρα από το Ευρωκοινοβούλιο (Βίντεο)

ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ. Μηνύματα προς το εξωτερικό αλλά και το εσωτερικό ακροατήριο εξέπεμψε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με την ομιλία του σήμερα το πρωί από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο Στρασβούργο.

Συμπλήρωσε τη διεύθυνση του e-mail σου για να γίνεις συνδρομητής

Συμπληρώστε το email σας για να εγγραφείτε - π.χ. abc@xyz.com

Μπορείς να διαγραφείς όποτε το θελήσεις χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο στο δελτίο τύπου μας