x

Αμερική

Ρολά κατεβάζει ένα ακόμα Rite Aid στην Αστόρια

ΑΣΤΟΡΙΑ. Ρολά κατεβάζει ένα ακόμα καταστήματα Rite Aids στην Αστόρια  μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου. Η αλυσίδα φαρμακείων, η οποία στο παρελθόν λειτουργούσε σε τέσσερις τοποθεσίες γειτονιάς, που βρίσκεται στην Οδό 32-14 31 Δρόμους θα κλείσει στις 15 Φεβρουαρίου. Αυτό το κλείσιμο έρχεται μερικούς μήνες αφότου η Rite Aid έκλεισε το κατάστημά της στην Οδό Steinway.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του «Patch», μετά το κλείσιμο των δυο φαρμακείων δεν υπάρχει πλάνο της εταιρείας για κλείσιμο και των άλλων δυο καταστημάτων στην 33-01 30 Αβενιου και στη 21-25 Μπρόντγουεϊ. Ακόμα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο εκπρόσωπος της επιχείρησης απέδωσε τα δύο κλεισίματα στις «επιχειρηματικές συνθήκες και τη βιωσιμότητα» αυτών των συγκεκριμένων καταστημάτων, όχι στη συνολική επιχειρηματική υγεία της εταιρείας. Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι κατά το διάστημα των τελευταίων μηνών έχουν ανακοινωθεί κλεισίματα δεκάδων από την Rite Aid σε πολλές περιοχές της Πολιτείας.

Ο εκπρόσωπος των Rite Aids μιλώντας στο «Patch» δήλωσε ότι το τόσο σύντομο κλείσιμο των δυο καταστημάτων της γειτονιάς, ίσως φέρει αναστάτωση στους μέχρι πρότινος πελάτες, αφού έχουν σταλεί εκεί οι συνταγές των φαρμάκων τους.

Συγκεκριμένα, για την διευκόλυνση των πελατών, οι συνταγές πελατών από την τοποθεσία 31 Δρόμους, για παράδειγμα, θα μεταφερθούν στο Rite Aid στο 21-25 Μπρόντγουεϊ, το οποίο απέχει λιγότερο από μισό μίλι. Κάτι αντίστοιχο θα γίνει και με τους εργαζόμενους, με το κατάστημα να προσφέρει δουλειά σε κοντινές τοποθεσίες Rite Aid, αφού δεν επιθυμούν να προβούν σε περικοπές και απολύσεις.

Αγνωστο μέχρι στιγμής παραμένει τι θα συμβεί με τα κτίρια και ποια επιχείρηση θα φιλοξενηθεί εκεί, καθώς η αλυσίδα φαρμακείων δεν κατέχει στην ιδιοκτησία της κανένα από τα δύο κτίρια, με άδειες για κατεδάφιση ή άδεια για νέα κτίρια να μην έχουν κατατεθεί σε καμία από τις δύο τοποθεσίες από τις 20 Ιανουαρίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο στόχος της εταιρείας Κορρές για τη διείσδυση του brand στους Millennials της αγοράς των ΗΠΑ, μετά τη στρατηγική συμφωνία που έκανε με την Morgan Stanley, ήδη από τον Νοέμβριο του 2017, προωθώντας περαιτέρω την παρουσία της στις διεθνείς αγορές, πέτυχε στο έπακρο με τη δημιουργία ενός νέου καταστήματος 750 τετραγωνικών ποδιών.

ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ

Πολιτισμός

Η πρωτοεμφανιζόμενη συγγραφέας Μαρίνα Πλούμπη, μας χάρισε φέτος ένα παιδικό βιβλίο ξεχωριστό και μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα.

Γενικά Νέα

ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ. Με κατάνυξη και ευλάβεια ξεκίνησαν οι ακολουθίες του Πάσχα στον Ιερό Ναό Αγ.

ΑΠΟΨΕΙΣ

Η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία δημιούργησε άλλο ένα θέμα διχασμού της ελληνικής κοινής γνώμης, κοντά στα τόσα που είχαν δημιουργηθεί τα προηγούμενα χρόνια (οικονομική κρίση, πανδημία, εμβόλια).

ΒΙΝΤΕΟ

Δύο διασωληνωμένοι από τη φωτιά στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε πριν τις 3 το μεσημέρι στο κτίριο όπου στεγάζεται το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, επί της οδού Αριστοτέλους 27 στο κέντρο της πόλης.

«Αποστολή…», η νέα σειρά ταξιδιωτικού ντοκιμαντέρ του «Ε.Κ.» με την Κλέλια Χαρίση (Trailer)

Κάθε Σαββατοκύριακο ο «Εθνικός Κήρυκας» και η Κλέλια Χαρίση θα έχουν .

Συμπλήρωσε τη διεύθυνση του e-mail σου για να γίνεις συνδρομητής

Συμπληρώστε το email σας για να εγγραφείτε - π.χ. abc@xyz.com

Μπορείς να διαγραφείς όποτε το θελήσεις χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο στο δελτίο τύπου μας