x
 

Ελλάδα

Σοκ στον Παναθηναϊκό με Χουάντσο Ερνανγκόμεθ

08 Νοεμβρίου 2023

Μετά τους Μήτογλου και Παπαπέτρου η ατυχία στον Παναθηναϊκό «χτύπησε» και τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ. Ο Ισπανός διεθνής φόργουορντ υπέστη υπέστη συντριπτικό κάταγμα στο μικρό δάκτυλο του αριστερού του χεριού κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Τρίτης (7/11) και την Τετάρτη χειρουργήθηκε στο ΥΓΕΙΑ.

Ο τραυματισμός του Ισπανού δημιουργεί μεγηάλο «πονοκέφαλο» στον τεχνικό Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν, καθώς με δεδομένη και την απουσία του Ιωάννη Παπαπέτρου δημιουργείται μεγάλο κενό στη θέση «3», όπου ο Ερνανγκόμεθ είχε «κατέβει» για να καλύψει το κενό του «Παπ».

Το διάστημα της απουσίας του Ισπανού από τα παρκέ, ο Παναθηναϊκός χάνει τους 4,5 πόντους και τα 5 ριμπάουντ που είχε μέσο όρο στη Euroleague, καθώς και τους 10,5 πόντους και τα 7 ριμπάουντ που είχε στην Α1 Ανδρών/Basket League.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτή κι αν είναι αγωνιστική δράση στο Ελληνο-Ορθόδοξο Πρωτάθλημα Μπάσκετ της Αρχιεπισκοπής! Το διήμερο 2-3 Δεκεμβρίου έχουμε 71 αγώνες όλων κατηγοριών, αφού στο.

Σχόλια

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ

Αντίλογος

Παρενέβη, διαβάζω, ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, για να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο δημόσιος υπάλληλος που συνελήφθη για εμπλοκή του στην υπόθεση της 12χρονης στα Σεπόλια.

Εκδηλώσεις

ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ. Μέσα σε ιδιαίτερα συγκινητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Ιουνίου η τελετή αποφοίτησης της 8ης τάξης του Ημερήσιου Ελληνικού Σχολείου “Αργύριος Φάντης” στον Καθεδρικό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Μπρούκλιν.

Πολιτισμός

Η πρωτοεμφανιζόμενη συγγραφέας Μαρίνα Πλούμπη, μας χάρισε φέτος ένα παιδικό βιβλίο ξεχωριστό και μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα.

ΒΙΝΤΕΟ