x

Κοινωνία

Συνεπές το Hellenic Relief στη διανομή Νοεμβρίου

24 Νοεμβρίου 2021

ΑΘΗΝΑ. Μέσα Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε από την Ελληνική Εθελοντική Συμπαράσταση και το Hellenic Relief Foundation στις εγκαταστάσεις στην Αθήνα σε συνεργασία με το Κοινωνικό Παράρτημα του Συλλόγου των Αθηναίων η τακτική μηνιαία διανομή τροφίμων (ζυμαρικά, ρύζι, αλεύρι, κριθαράκι, λάδι κ.α.) στις αδύναμες οικονομικά οικογένειες και τα μοναχικά άτομα που υποστηρίζονται. Συνολικά δόθηκαν περίπου 360 δέματα τροφίμων αλλά και δωροεπιταγές για προμήθεια τροφίμων χορηγία του Ομίλου Κωνσταντόπουλου.

Η διανομή πραγματοποιήθηκε τηρουμένων όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων και τμηματικά σε βάθος χρόνου μια εβδομάδας, για να αποφευχθεί ο συνωστισμός των ωφελουμένων, υπό τις οδηγίες της υπεύθυνης της ΕΛΕΘΣΥ, Μαρίας Σιούρδη και των εθελοντών Σούλας Μπέλλη, Αντωνίας Παντουβάκη, Φώτη Παναγιωτακόπουλου.

Η Μαρία Σιούρδη παραδίδει τρόφιμα σε ωφελούμενο της διανομής. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ/«HRF»

Χορηγοί σταθερά, όπως σημειώνεται τα τελευταία χρόνια, του Hellenic Relief, όπως κάθε μήνα από το 2011, ο Ομιλος Ν. Κωνσταντόπουλου, το Κοινωνικό Παράρτημα του Συλλόγου των Αθηναίων, η Αγροβιμ, η Τράπεζα Τροφίμων, η εταιρεία Μπαρμπα-Στάθης, η Arla Foods, η Lacta, η Παλίρροια κ.α.

Στο πλαίσιο της διανομής, οι ωφελούμενοι είχαν τη δυνατότητα να πάρουν και χειμερινά ενδύματα με τάξη και οργάνωση λόγω της πανδημίας, η οποία ευνοείται από τις χαμηλές θερμοκρασίες και πάντα με την επίβλεψη της κ. Σιούρδη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΝΤΟΥΡΑΧ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ - Εν όψει της επετείου των 77 χρόνων μετά το Αουσβιτς, σε δημοσίευμά του το «Associated Press» αναδεικνύει το φόρο τιμής που αποδίδεται από τους Εβραίους σε όλους εκείνους που τους έσωσαν τη ζωή κατά την περίοδο εκείνη.

ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ

Πολιτική

NΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η κρίση στην Ουκρανία δύσκολα θα φύγει, καθώς πρόκειται για μία αναμέτρηση δύο κοσμοθεωριών που θα μπορούσε να αναστατώσει την Ευρώπη.

Αμερική

ΤΑΜΠΑ, ΦΛΟΡΙΔΑ - Μια μέρα πριν, είχε παραπονεθεί ότι δεν αισθανόταν καλά, γιατί δεν μπορούσε να αναπνεύσει.

Αμερική

Ο χρόνος που πριν λίγο έφυγε, το 2021, πήρε μαζί του και πολλούς ομογενείς άνδρες και γυναίκες στο μεγάλο στερνό ταξίδι που είναι μονόδρομος και δεν έχει γυρισμό.

ΒΙΝΤΕΟ

Ο χιονιάς επισκέφθηκε το κέντρο της Αθήνας (Βίντεο του «Ε.Κ.»)

ΑΘΗΝΑ. Μπορεί η κακοκαιρία «Ελπίς» να προκάλεσε σοβαρά προβλήματα στην πρωτεύουσα της Ελλάδας, η πρωτόγνωρη αυτή επίσκεψη, ωστόσο, του χιονιά χάρισε και όμορφες εικόνες.

«Τι χαζός σκύλας γιος»! Ο Μπάιντεν βρίζει με ανοικτό μικρόφωνo δημοσιογράφο του «Fox News» (Vid)

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ. Γκάφα ή ηθελημένο ξέσπασμα; Ο Τζο Μπάιντεν έβρισε χθες Δευτέρα δημοσιογράφο καθώς αποχωρούσε πλήθος εκπροσώπων του Τύπου έπειτα από εκδήλωση στον Λευκό Οίκο.