x

Αμερική

To «Hope For Children» CRC Policy Center εγκαινίασε την παρουσία του στις ΗΠΑ (Βίντεο & Φωτογραφίες)

27 Ιανουαρίου 2022

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Τα εγκαίνια του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «Hope For Children» CRC Policy Center πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης, 26 Ιανουαρίου, στο «Union League Club» στη Νέα Υόρκη με τον οργανισμό να εγκαθιδρύεται στην Αμερική.

Στην εκδήλωση παρέστησαν, μεταξύ άλλων, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος, ο αντιπρόεδρος της UNICEF, η επικεφαλής του Γραφείου της Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για τη Βία κατά των Παιδιών, πρέσβεις, πρόξενοι, αναπληρωτές Μόνιμοι Αντιπρόσωποι στα Ηνωμένα Έθνη, επιχειρηματίες, ακαδημαϊκοί και εκπρόσωποι των ΜΜΕ.

Η Άντρια Νεοκλέους, Διευθύντρια του Ανθρωπιστικού Τομέα του «Hope For Children» CRC Policy Center, μίλησε στον «Εθνικό Κήρυκα» για το έργο του οργανισμού αλλά και τα εγκαίνιά του στις ΗΠΑ.

«Το σημερινό event έχει μεγάλη σημασία για τον οργανισμό γιατί εγκαινιάζουμε την παρουσία μας στην Αμερική. Ο οργανισμός μας εδρεύει στην Κύπρο και επεκτάθηκε σε διάφορες χώρες. Δουλεύουμε για την προστασία των παιδιών, τρέχουμε πολλά προγράμματα που απευθύνονται σε όλα τα παιδιά και στόχος μας μέσα από την παρουσία μας στην Αμερική είναι να δυναμώσουμε το έργο μας να στηρίξουμε τα προγράμματά μας. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στα παιδιά που έχουν ανάγκη».

Η εγκαθίδρυση του Οργανισμού στις ΗΠΑ είναι αποτέλεσμα εντατικής δουλειάς των τελευταίων δύο χρόνων και στοχεύει στην περαιτέρω ανάπτυξη του Οργανισμού και στην υποστήριξη των πρωτοβουλιών του που επηρεάζουν θετικά τη ζωή τόσων πολλών. Τον εναρκτήριο χαιρετισμό της τελετής απηύθυνε η κα Χριστίνα Μαρκίδη, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του «Hope For Children» CRC Policy Center USA, η οποία εξέφρασε τη χαρά της που είμαι μέρος αυτής της αποστολής και του εορτασμού των Δικαιωμάτων του Παιδιού μέσω ενός ανθρωπιστικού οργανισμού που στηρίζει παιδιά και πέρα από την Ευρώπη. Το επίτευγμα αυτό επαίνεσε ο κ. Κυριάκος Παπαστυλιανού, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κυπριακών Αμερικανικών Οργανώσεων, ο οποίος κατά την ομιλία του συνεχάρη τον Joseph Borghese, ιδρυτή του «Hope For Children» και την ομάδα του για τη δημιουργία νέων δρόμων για την επέκταση του πολύτιμου έργου του Οργανισμού, τονίζοντας πως είναι ο πρώτος Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός (ΜΚΟ) με έδρα την Κύπρο που επεκτείνεται στην Αμερική. Η εκδήλωση διοργανώθηκε με την πολύτιμη υποστήριξη και συνεργασία της Ομοσπονδίας.

The Union League Club in New York, Μανχάταν. 26 Ιανουαρίου 2022. Φωτογραφία: «Ε.Κ.»/Ζαφείρης Χαϊτίδης

Ακολούθως, παρουσιάστηκε βίντεο με το έργο του «Hope For Children», καθώς και σημαντικές στιγμές και διακρίσεις της αξιοσημείωτης δουλειάς που επιτελούν οι πέραν από 100 επαγγελματίες που εργοδοτούνται στον οργανισμό.

Τον τελικό χαιρετισμό απηύθυνε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος, ο οποίος μίλησε για τη σημαντικότητα οργανισμών όπως ο «Hope For Children» για την κοινωνία, και την αξία του να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των παιδιών με όποιο τρόπο μπορούμε.

Η αποστολή του «Hope For Children» CRC Policy Center USA είναι να ενδυναμώσει την παρουσία του Οργανισμού στον τομέα της προστασίας και της προώθησης των δικαιωμάτων του παιδιού μέσα από την επέκταση ερευνητικών προγραμμάτων, πρωτοβουλιών ενημέρωσης, καθώς και δράσεων οικονομικής ενίσχυσης των προγραμμάτων του οργανισμού στη Κύπρου.

Ο Αντιπρόεδρος της UNICEF, Dr. Michal Mlynár. The Union League Club in New York, Μανχάταν. 26 Ιανουαρίου 2022. Φωτογραφία: «Ε.Κ.»/Ζαφείρης Χαϊτίδης
Μέλος Ανωτάτου Συμβουλευτικού Συμβουλίου του «Hope for Children» CRC Policy Center, Δημήτρης Ιωαννίδης, η διευθύντρια ανθρωπιστικού τομέα του Hope for Children, Άντρια Νεοκλέους, και ο Γενικός Διευθυντής του «Hope for Children» CRC Policy Center, Joseph Borghese. The Union League Club in New York, Μανχάταν. 26 Ιανουαρίου 2022. Φωτογραφία: «Ε.Κ.»/Ζαφείρης Χαϊτίδης
Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος. The Union League Club in New York, Μανχάταν. 26 Ιανουαρίου 2022. Φωτογραφία: «Ε.Κ.»/Ζαφείρης Χαϊτίδης
Μέλος Ανωτάτου Συμβουλευτικού Συμβουλίου του «Hope for Children» CRC Policy Center, Δημήτρης Ιωαννίδης. The Union League Club in New York, Μανχάταν. 26 Ιανουαρίου 2022. Φωτογραφία: «Ε.Κ.»/Ζαφείρης Χαϊτίδης
The Union League Club in New York, Μανχάταν. 26 Ιανουαρίου 2022. Φωτογραφία: «Ε.Κ.»/Ζαφείρης Χαϊτίδης
The Union League Club in New York, Μανχάταν. 26 Ιανουαρίου 2022. Φωτογραφία: «Ε.Κ.»/Ζαφείρης Χαϊτίδης
Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κυπριακών Οργανώσεων Αμερικής, Κυριάκος Παπαστυλιανού. The Union League Club in New York, Μανχάταν. 26 Ιανουαρίου 2022. Φωτογραφία: «Ε.Κ.»/Ζαφείρης Χαϊτίδης
Ο Γενικός Διευθυντής του «Hope for Children» CRC Policy Center, Joseph Borghese, και η διευθύντρια ανθρωπιστικού τομέα του Hope for Children, Άντρια Νεοκλέους. The Union League Club in New York, Μανχάταν. 26 Ιανουαρίου 2022. Φωτογραφία: «Ε.Κ.»/Ζαφείρης Χαϊτίδης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΒΟΣΤΩΝΗ. Έπειτα από είκοσι πέντε χρόνια διακοπής πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 27 Μαΐου στην ώρα της στις 8:5 το βράδυ η παρθενική πτήση της αεροπορικής εταιρίας Delta, εν μέσω ιαχών, ελληνικών χορών, έπαρσης της Ελληνικής σημαίας, μηνυμάτων και χαιρετισμών, ελληνικών εδεσμάτων και γλυκών και πλήθους ομογενών στο διεθνές αεροδρόμιο Logan της Βοστώνης.

ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ

Πολιτισμός

Η πρωτοεμφανιζόμενη συγγραφέας Μαρίνα Πλούμπη, μας χάρισε φέτος ένα παιδικό βιβλίο ξεχωριστό και μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα.

Γενικά Νέα

ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ. Με κατάνυξη και ευλάβεια ξεκίνησαν οι ακολουθίες του Πάσχα στον Ιερό Ναό Αγ.

ΑΠΟΨΕΙΣ

Η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία δημιούργησε άλλο ένα θέμα διχασμού της ελληνικής κοινής γνώμης, κοντά στα τόσα που είχαν δημιουργηθεί τα προηγούμενα χρόνια (οικονομική κρίση, πανδημία, εμβόλια).

ΒΙΝΤΕΟ

Τσούνης: «Οι καλύτερες μέρες για την Ελλάδα είναι μπροστά»

ΑΘΗΝΑ. «Είμαι ευγνώμων και περήφανος που θα περάσω τα επόμενα χρόνια στην Ελλάδα ως πρέσβης των ΗΠΑ.

Τα Γεγονότα της Εβδομάδας από τον «Ε.Κ» με την Αννα Σαρηγιάννη

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η δημοσιογράφος Αννα Σαρηγιάννη στο ειδικό εβδομαδιαίο βιντεομαγκαζίνο, στο οποίο παρουσιάζονται οι σημαντικότερες ειδήσεις της Εβδομάδας όπως τις κατέγραψε ο «Εθνικός Κήρυκας» μέσα από την έντυπη αλλά και την ηλεκτρονική έκδοσή του και την επεξεργάστηκε η συντακτική του ομάδα.

Συμπλήρωσε τη διεύθυνση του e-mail σου για να γίνεις συνδρομητής

Συμπληρώστε το email σας για να εγγραφείτε - π.χ. abc@xyz.com

Μπορείς να διαγραφείς όποτε το θελήσεις χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο στο δελτίο τύπου μας