x

Επιστολή στον Εκδότη

Κατάλοιπα του κακού παρελθόντος

Κύριε Διευθυντά,

Εκτός από τον κορωνοϊό, εκτός απόν τον πόλεμο της Ρωσίας εναντίον της Ουκρανίας, εκτός από την ακρίβεια, εκτός από τις φωτιές, που όλα αυτά έχουν πέσει μαζεμένα στην αγαπημένη μας Ελλάδα, και που βέβαια όλα έχουν συνέπειες αναχρονιστικών αποτελεσμάτων, θα ήθελα να μου επιτρέψετε να πω κάτι άλλο που πραγματικά πάρα πολύ με αναστατώνει και πιστεύω ότι το ίδιο αναστατώνει και πάρα πολλούς πατριώτες, και εξηγούμαι εν συντομία.

Αυτή η εφημερία που υπάρχει στα ελληνικά νοσοκομεία γιατί να υπάρχει στη σημερινή εποχή; Εγώ πιστεύω ότι το κάθε νοσοκομείο είναι ανοικτό κάθε ώρα για κάθε πολίτη και αφού τον δεχθεί και τον εξετάσει, τότε σύμφωνα με τις δυνάμεις του θα αποφασίσει τι θα τον κάνει τον ασθενή. Διότι ο πολίτης πηγαίνει στο νοσοκομείο μόνον όταν είναι ασθενής, και το νοσοκομείο είναι πάντοτε ανοιχτό για να τον δεχθεί και να τον εξετάσει και όχι να εφημερεύει ή να μην εφημερεύει γι’ αυτόν.

Εγώ πιστεύω ότι η εφημερία είναι μία γελοιότητα και πρέπει να μην υπάρχει, προ πάντων στη σημερινή εποχή. Ξέρω ότι είναι και ζήτημα συνδικαλισμού, που δυστυχώς στην Ελλάδα ο συνδικαλισμός είναι πάνω από την Ελλάδα, αλλά και αυτή η μπόρα του συνδικαλισμού πρέπει τώρα να ξεπεραστεί.

Πρέπει λοιπόν κ. Πλεύρη με κάθε τρόπο αυτό το απολειφάδι της εφημερίας, που είναι κατάλοιπο του κακού παρελθόντος να τελειώσει χωρίς αναβολή.

Είναι και το άλλο κατάλοιπο του κακού παρελθόντος κ. Διευθυντά, της υποθέσεως του κ. Λιγνάδη και αυτό είναι απαράδεκτο και πολύ προκλητικό.

Αυτά τα δύο και άλλα παρόμοια δεν πρέπει να έχουν ισχύ στη σημερινή Ελλάδα που και ο κ. Πλεύρης και ο κ. Μητσοτάκης διακηρύττουν ότι η Ελλάδα σήμερα είναι η Ελλάδα της Ευρώπης. Οσο όμως εξακολουθεί να έχει τέτοια αγκάθια, είναι ακόμα η Ελλάδα του Τσίπρα.

Σας ευχαριστώ πολύ

Δημήτριος Γεωργόπουλος

Κουίνς, ΝΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κύριε Διευθυντά, Από το 1939 οι Βορειοηπειρώτες αντιμετωπίζουν κι άλλο δυνάστη, τους Ιταλούς.

ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ

Εκδηλώσεις

ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ. Μέσα σε ιδιαίτερα συγκινητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Ιουνίου η τελετή αποφοίτησης της 8ης τάξης του Ημερήσιου Ελληνικού Σχολείου “Αργύριος Φάντης” στον Καθεδρικό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Μπρούκλιν.

Πολιτισμός

Η πρωτοεμφανιζόμενη συγγραφέας Μαρίνα Πλούμπη, μας χάρισε φέτος ένα παιδικό βιβλίο ξεχωριστό και μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα.

Γενικά Νέα

ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ. Με κατάνυξη και ευλάβεια ξεκίνησαν οι ακολουθίες του Πάσχα στον Ιερό Ναό Αγ.

ΒΙΝΤΕΟ

Αποστάσεις κράτησαν Μητσοτάκης – Ερντογάν στην σύνοδο της Πράγας

ΠΡΑΓΑ. Ακρως ενδεικτική του κλίματος στις ελληνοτουρκικές σχέσεις είναι η απόσταση που φρόντισαν να κρατήσουν μεταξύ τους σήμερα, Πέμπτη, ο Ελληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Τούρκος πρόεδρος, Ταγίπ Ερντογάν, κατά την «οικογενειακή» φωτογραφία των ηγετών στη Σύνοδο της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας στην Πράγα.

Τραγωδία με ναυάγια δουλεμπορικών σε Λέσβο και Κύθηρα, τουλάχιστον 18 νεκροί – Ευθύνες στην Αγκυρα από Αθήνα

ΑΘΗΝΑ. Τραγικός είναι ο απολογισμός δύο ναυαγίων πλοιαρίων που μετέφεραν παράνομους μετανάστες και πρόσφυγες σε Κύθηρα και Λέσβο, με την Αθήνα να κατηγορεί ευθέως την Αγκυρα για τη βοήθεια που προσφέρει στους διακινητές.

Συμπλήρωσε τη διεύθυνση του e-mail σου για να γίνεις συνδρομητής

Συμπληρώστε το email σας για να εγγραφείτε - π.χ. abc@xyz.com

Μπορείς να διαγραφείς όποτε το θελήσεις χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο στο δελτίο τύπου μας