x
 

Οικονομία

Τριπλή βράβευση της DEMO στα Manufacturing Excellence Awards 2023

24 Οκτωβρίου 2023
Δελτίο Τύπου

ΑΘΗΝΑ. Τρία βραβεία απέσπασε η DEMO, ηγέτιδα εταιρεία στον κλάδο της φαρμακοβιομηχανίας, στο θεσμό Manufacturing Excellence Awards 2023. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία έλαβε δύο Ασημένια βραβεία στις Κατηγορίες «Έρευνα & Ανάπτυξη» και «Υψηλή Ποιότητα» και Χάλκινο βραβείο στην Κατηγορία «Σημαντική Παραγωγική Επένδυση».

Οι διακρίσεις αυτές αποτελούν ακόμη μια έμπρακτη αναγνώριση της εταιρικής φιλοσοφίας, για συνεχή εξέλιξη και αναβάθμιση κάθε επιχειρησιακής πτυχής και λειτουργίας, και σχετίζονται άμεσα με το επενδυτικό πλάνο άνω των €350 εκατομμυρίων, εξαετούς διάρκειας, που ανακοίνωσε η DEMO το 2021.

Ο κος Γιώργος Κολιαστάσης, CFO της DEMO, κατά την παραλαβή του Bronze βραβείου στην κατηγορία Σημαντική παραγωγική επένδυση

Το πλάνο αυτό συνάδει με τον εξωστρεφή χαρακτήρα της DEMO και αποτελεί μια αξιοσημείωτη προέκταση του -εξ ιδρύσεως- οράματός της, για λήψη ουσιαστικών πρωτοβουλιών και σχεδιασμό επιχειρηματικών δράσεων που θα εξασφαλίζουν την προσβασιμότητα σε ποιοτικά φάρμακα σε όλους. Έτσι, στο πλαίσιο αυτού του πλάνου, η εταιρεία προχωρά σε πρωτοποριακές επενδύσεις στους στρατηγικούς άξονες της έρευνας & ανάπτυξης και παραγωγής πρώτων υλών & βιοτεχνολογικών φαρμάκων που  θα ενισχύσουν τη θέση της Ελλάδας, διεθνώς, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για επάρκεια και αυτονομία, στο νευραλγικό τομέα της υγείας.

Η κα Μάγδα Ξένου, R&D Director στη DEMO ABEE, κατά την παραλαβή του Silver βραβείου στην κατηγορία Έρευνα & ανάπτυξη (R&D)

Τα Manufacturing Excellence Awards διοργανώνονται για πέμπτη χρονιά από την Boussias Events, το  περιοδικό Manufacturing και το ημερήσιο Industry, ενώ τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας και του ΣΕΒ και την τιμητική υποστήριξη των σημαντικότερων Συνδέσμων της χώρας. Η επιτροπή αξιολόγησης ξεχώρισε και επιβράβευσε τις επιχειρηματικές μονάδες που αποτελούν πρότυπα τεχνολογικής αριστείας και καινοτομίας, με σύγχρονα συστήματα διοίκησης και καλές πρακτικές βιώσιμης ανάπτυξης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΘΗΝΑ. Επιμένει, με δήλωσή του, σήμερα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, στον ισχυρισμό του περί πρότασης που του έγινε από τον Σύμβουλο Εκδοσης του «Ε.

Σχόλια

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ

Αντίλογος

Παρενέβη, διαβάζω, ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, για να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο δημόσιος υπάλληλος που συνελήφθη για εμπλοκή του στην υπόθεση της 12χρονης στα Σεπόλια.

Εκδηλώσεις

ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ. Μέσα σε ιδιαίτερα συγκινητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Ιουνίου η τελετή αποφοίτησης της 8ης τάξης του Ημερήσιου Ελληνικού Σχολείου “Αργύριος Φάντης” στον Καθεδρικό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Μπρούκλιν.

Πολιτισμός

Η πρωτοεμφανιζόμενη συγγραφέας Μαρίνα Πλούμπη, μας χάρισε φέτος ένα παιδικό βιβλίο ξεχωριστό και μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα.

ΒΙΝΤΕΟ