x

ΑΠΟΨΕΙΣ

Βασιλιάς της κτηματαγοράς και στον ελεύθερο χρόνου του ευρωβουλευτής

Σε βασιλιά της κτηματαγοράς εξελίσσεται ο σύντροφος Δημήτρης Παπαδημούλης, ο οποίος ως γνωστόν στον ελεύθερο χρόνο (αν του μένει βέβαια καθόλου) παριστάνει τον ευρωβουλευτή. Σύμφωνα με το πόθεν έσχες του, το οποίο ,μαζί με των άλλων πολιτικών, είδε χθες το φως της δημοσιότητας, και το οποίο αφορά το οικονομικό έτος 2020, ο ίδιος προχώρησε τη συγκεκριμένη χρονιά στην αγοραπωλησία πέντε (5) ακινήτων. Για να σας δώσω ένα μέτρο σύγκρισης, ένας γνωστός μου μεσίτης μέσα στην ίδια χρονιά (την πρώτη χρονιά του κόβιντ) δεν κατάφερε να πουλήσει ούτε πέντε διαμερίσματα.

Παράλληλα, ο χαλασματικός Δημήτρης συνέχισε το… χόμπι της μίσθωσης διαμερισμάτων σε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις για μετανάστες (αυτές των επαγγελματιών ανθρωπιστών δηλαδή).

Διαβάζω ότι ο ίδιος δήλωσε ότι αγόρασε διαμέρισμα 5ου ορόφου (μπράβο! – για να έχει και θέα) 52 τ.μ. στο κέντρο της Αθήνας πληρώνοντας 48.900 ευρώ (τζάμπα πράγμα). Επίσης για δύο ακίνητα, 101 τ.μ. και 55 τ.μ. στο κέντρο της Αθήνας δηλώνει «απόκτηση και εκποίηση / διαγραφή στην τρέχουσα χρήση». Πρόκειται για δύο διαμερίσματα που αγόρασε πληρώνοντας συνολικά 119.000 ευρώ και στη συνέχεια πώλησε εισπράττοντας περίπου 102 χιλ. ευρώ. Για τα συγκεκριμένα δύο ακίνητα δηλώνει έσοδα από ενοίκια σε ΜΚΟ περίπου 33.000 ευρώ τα οποία, όπως δηλώνει, δόθηκαν ως χορηγίες για δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης.

Συνολικά, μαζί με τη σύζυγό του, ο Δημήτρης ο Παπαδημούλης δηλώνει ιδιοκτησία σε 32 ακίνητα. Επίσης, ο ευρωβουλευτης εμφανίζει χαρτοφυλάκιο μετοχών και αμοιβαίων κεφαλαίων που αποτιμάται σε πάνω από 550 χιλ. ευρώ (απόκτηση σε προηγούμενη χρήση) ενώ με την σύζυγό του διατηρούν σε τραπεζικούς λογαριασμούς περίπου 985.000 ευρώ (δηλαδή ούτε καν ένα εκατομμύριο ευρώ). Τα εισοδήματα του ζεύγους για το 2020 αγγίζουν τις 200.000 ευρώ. Εύχομαι και στον κατάλογο του Forbes του χρόνου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτό που επιχειρεί να κάνει ο Τσίπρας είναι κυριολεκτικά απαράδεκτο.

ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ

Εκδηλώσεις

ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ. Μέσα σε ιδιαίτερα συγκινητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Ιουνίου η τελετή αποφοίτησης της 8ης τάξης του Ημερήσιου Ελληνικού Σχολείου “Αργύριος Φάντης” στον Καθεδρικό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Μπρούκλιν.

Πολιτισμός

Η πρωτοεμφανιζόμενη συγγραφέας Μαρίνα Πλούμπη, μας χάρισε φέτος ένα παιδικό βιβλίο ξεχωριστό και μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα.

Γενικά Νέα

ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ. Με κατάνυξη και ευλάβεια ξεκίνησαν οι ακολουθίες του Πάσχα στον Ιερό Ναό Αγ.

ΒΙΝΤΕΟ

Κυριάκος: Δεν γνώριζα και δεν θα το επέτρεπα – «Νόμιμη αλλά πολιτικά λάθος η παρακολούθηση»

ΑΘΗΝΑ. «Η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών υποτίμησε την πολιτική διάσταση της συγκεκριμένης υπόθεσης» τόνισε, μεταξύ άλλων, χθες σε τηλεοπτική του δήλωση ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφερόμενος στην υπόθεση της παρακολούθησης του κινητού τηλεφώνου του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη, επισημαίνοντας ότι «αυτό που έγινε ήταν λάθος, δεν το γνώριζα και δεν θα το επέτρεπα».

Συμπλήρωσε τη διεύθυνση του e-mail σου για να γίνεις συνδρομητής

Συμπληρώστε το email σας για να εγγραφείτε - π.χ. abc@xyz.com

Μπορείς να διαγραφείς όποτε το θελήσεις χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο στο δελτίο τύπου μας