x

Οικονομία

Βήμα προς Βήμα η επικοινωνία με την εφορία σας

Η Επικοινωνία με την εφορία έχει αποκατασταθεί πλέον ηλεκτρονικά στο ψηφιακό αποτύπωμα ηλεκτρονικής επικοινωνίας (e-mail) του κάθε φορολογούμενου. Αν δεν έχετε λάβει ποτέ κάποιο μήνυμα από το no.reply@aade.gr καλό θα είναι να σας προβληματίσει και να σας ενεργοποιήσει. Αυτό σημαίνει ότι έχει δηλωθεί κάποιο e-mail που δεν χρησιμοποιείται πλέον ή που δεν είναι δικό σας. Οπότε δεν λαμβάνετε πλέον καμία ενημέρωση από την εφορία.

Η ΑΑΔΕ στέλνει πολύ συχνά ειδοποιήσεις που σας αφορούν και που μερικές φορές είναι επείγουσες για να γίνει κάποια ενέργεια, ή στέλνει απαντήσεις σε υποβολές καθώς και ενημερώσεις για σας.

Είναι πιθανό κάποια από αυτές τις ενημερώσεις που χάσατε στο παρελθόν ή που θα χάσετε στο μέλλον να σας δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα.

Παρακαλούμε ελέγξετε το e-mail που έχετε δηλώσει στο taxis καθώς είναι ο πλέον βασικός τρόπος επικοινωνίας με την εφορία.

Για να ελέγξετε το δηλωμένο email στο Taxis ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

ΒΗΜΑ 1: https://www.aade.gr/

ΒΗΜΑ 2: Επιλέξτε: «Μητρώο και Επικοινωνία»

ΒΗΜΑ 3:Το πινακάκι σας Ζητάει την «Καταχώρηση των μυστικών προσωπικών σας  κωδικών»

ΒΗΜΑ 4: Επιλέξτε: «Στοιχεία επικοινωνίας» έχετε τη δυνατότητα δήλωσης και εναλλακτικού (2ου) email

ΒΗΜΑ 5: Πατάτε στο κουτάκι «Πιστοποιώ την ακρίβεια των δηλούμενων στοιχείων» εφόσον έχετε καταχωρήσει τα σωστά στοιχεία και «Αποθήκευση της επιβεβαίωσης».

Σας εμφανίζει το μήνυμα «Η καταχώρησή σας πραγματοποιήθηκε με επιτυχία».

ΒΗΜΑ 6: Μπείτε στο email σας και πατήστε επάνω στο σύνδεσμο επιβεβαίωσης που λάβατε από το taxis.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΘΗΝΑ. Ολοένα και περισσότερες λεπτομέρειες φαίνεται να βγαίνουν στην επιφάνεια για την υπόθεση της 24χρονης, η οποία όπως όλα δείχνουν έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού μετά από πάρτι που παρευρέθη την παραμονή Πρωτοχρονιάς στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ

Αμερική

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Την προσωρινή διακοπή των πτήσεων σε μια σειρά από αμερικανικά αεροδρόμια, που επηρεάζει και τη γραμμή Αθήνα – Νέα Υόρκη, ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά η αεροπορική εταιρεία Emirates, το απόγευμα της Τρίτης, 18 Ιανουαρίου, προκαλώντας αναταραχή στο επιβατικό κοινό.

Αμερική

Διεκδικώντας πατρίδες Το 2021 ο Ελληνισμός γιόρτασε την συμπλήρωση 200 χρόνων από την Επανάσταση που ελευθέρωσε το Εθνος και ίδρυσε το κράτος των Ελλήνων.

Κοινωνία

ΜΥΤΙΛΗΝΗ. Ενας άνθρωπος «μνημείο» της Ευρωπαϊκής ιστορίας γιορτάζει σήμερα στον οίκο ευγηρίας όπου ζει στη Μυτιλήνη τα 102α του γενέθλια.

ΒΙΝΤΕΟ

Mία νεκρή, 8 τραυματίες από πυρκαγιά σε κτίριο στο Μπρονξ (Vid)

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ενας άνθρωπος σκοτώθηκε και οκτώ τραυματίστηκαν, μεταξύ των οποίων πέντε αστυνομικοί, σε μια έκρηξη και φωτιά που προκάλεσε την κατάρρευση τριώροφου κτιρίου στην πόλη της Νέας Υόρκης, ανακοίνωσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, την Τρίτη.

Στην Τανάγρα τα πρώτα έξι μαχητικά αεροσκάφη Rafale (Βίντεο)

ΑΘΗΝΑ. Στην 114 Πτέρυγα Μάχης της Τανάγρας προσγειώθηκαν, το μεσημέρι της Τετάρτης, τα πρώτα έξι μαχητικά γαλλικά αεροσκάφη «Rafale» (Ραφάλ) εντασσόμενα στο δυναμικό της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας και συγκεκριμένα της Μοίρας 332.