x

Διεθνή

Βόρεια Κορέα: Εκτόξευση δύο πυραύλων κρουζ από υποβρύχιο

13 Μαρτίου 2023

ΠΙΟΝΓΚΓΙΑΝΓΚ. Η Πιονγκγιάνγκ εκτόξευσε δύο πυραύλους κρουζ από υποβρύχιο σήμερα, ανακοίνωσε το βορειοκορεατικό πρακτορείο ειδήσεων KCNA, λίγες ώρες πριν την έναρξη των κοινών στρατιωτικών γυμνασίων Νότιας Κορέας και ΗΠΑ.

Η εκτόξευση έγινε στα ανοιχτά της παραλιακής πόλης Σίνπο (ανατολική Βόρεια Κορέα) σήμερα το πρωί, σύμφωνα με το KCNA.

Ο στρατός της Νότιας Κορέας, που επικαλείται το πρακτορείο Yonhap, ανέφερε από την πλευρά του ότι εντόπισε νέα εκτόξευση πυραύλου από την Βόρεια Κορέα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχόλια

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ

Αντίλογος

Παρενέβη, διαβάζω, ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, για να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο δημόσιος υπάλληλος που συνελήφθη για εμπλοκή του στην υπόθεση της 12χρονης στα Σεπόλια.

Εκδηλώσεις

ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ. Μέσα σε ιδιαίτερα συγκινητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Ιουνίου η τελετή αποφοίτησης της 8ης τάξης του Ημερήσιου Ελληνικού Σχολείου “Αργύριος Φάντης” στον Καθεδρικό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Μπρούκλιν.

Πολιτισμός

Η πρωτοεμφανιζόμενη συγγραφέας Μαρίνα Πλούμπη, μας χάρισε φέτος ένα παιδικό βιβλίο ξεχωριστό και μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα.

ΒΙΝΤΕΟ