x
 

Κύπρος

0-0 στο Αρης – Πάφος στο Τσίρειο

27 Νοεμβρίου 2021

Ισόπαλο 0-0 έληξε το αποτέλεσμα στο Τσίρειο μεταξύ του Aρη και της Πάφος FC. Οι δύο ομάδες προσπάθησαν αρκετά, θέλοντας να φτάσουν σε ένα γκολ που θα τους έδινε τη νίκη, όμως οι ευκαιρίες που δημιούργησαν, κυρίως στο α’ ημίχρονο δεν ήταν αρκετές για να σημειωθεί κάποιο γκολ. Κορυφαία ευκαιρία της φιλοξενούμενης ομάδας με τον Ζάιρο στο 40’. Ο ένας βαθμός όμως παραμένει αρκετά σημαντικός, αφού παραμένουν και μάλιστα με αρκετές πιθανότητες, στο κόλπο της 6άδας…

ΑΡΗΣ: Bανά, Γκαρσία, Στεπίνσκι, Ντελμίρο (78’ Μουσούντα), Καζού, Φράγκος (58’ Σικόρσκι), Γιαγκό, Πακέ (58’ Κβάσιουκ), Σίλντενφελντ, Πατσέκο (78’ Ιωσηφίδης), Σίμιον.

ΠΑΦΟΣ FC: Ρούτκο, Κβίντα, Σεμέδο, Ζάιρο, Αμπντουσαλάμοφ (75’ Κοβάσβιτς), Αουρέλιο, Βαλακάρι (75’ Φουρ), Πάνιτς, Μπάριτς, Πάντσεον, Πάγιτς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για το τουρνουά γκολφ Porto Carras Pro-Am Aegean Mini Tour που θα διεξαχθεί από τις 14 έως τις 18 Μαΐου 2024, σε ένα από τα ομορφότερα και πιο ειδυλλιακά τοπία της Ελλάδας, στο Porto Carras Grand Resort, στη χερσόνησο της Σιθωνίας, στη Χαλκιδική.

ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ

Πολιτισμός

ΑΘΗΝΑ. Σε μία λαμπρή τελετή με άρωμα Ελλάδας και Γαλλίας παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα το απόγευμα της Παρασκευής στην οικοδέσποινα των φετινών Ολυμπιακών Αγώνων.

Πρακτορικά

Με την παρέλαση της Νέας Υόρκης την Κυριακή 14 Απριλίου, έκλεισε κι ο φετινός κύκλος των παρελάσεων για τη μεγάλη και τρανή ημέρα της κήρυξης της Επανάστασης του 1821 για τη λευτεριά της Ελλάδας από τους Τούρκους.

Αντίλογος

Παρενέβη, διαβάζω, ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, για να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο δημόσιος υπάλληλος που συνελήφθη για εμπλοκή του στην υπόθεση της 12χρονης στα Σεπόλια.

ΒΙΝΤΕΟ