x
 

Κοινωνία

Αμορφη μάζα σιδερικών μετά από φοβερό θανατηφόρο τροχαίο στη Λεμεσό

07 Δεκεμβρίου 2022

ΛΕΥΚΩΣΙΑ. Άλλη μια τραγωδία γράφτηκε στην άσφαλτο τα ξημερώματα της Τετάρτης στη Λεμεσό, με θύμα 62χρονη γυναίκα από την Ουγγαρία.
Οι φωτογραφίες από το θανατηφόρο τροχαίο, που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της 62χρονης Marta Tyorjanne Tofei, από την Ουγγαρία, συγκλονίζουν.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στη 01:00, όχημα που οδηγούσε 35χρονος Ρώσος με συνοδηγό 27χρονη Ουκρανή, στην παραλιακή οδό Βασιλέως Γεωργίου, στον ποταμό της Γερμασόγειας, στη συμβολή των φώτων τροχαίας με την οδό Παναγιώτη Τσαγγάρη, συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε η 62χρονη.
Από τη βίαια σύγκρουση η 62χρονη γυναίκα, τραυματίστηκε θανάσιμα και αφού απεγκλωβίστηκε από το όχημα της, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της.
Η Ουκρανή συνοδηγός του 35χρονου Ρώσου, τραυματίστηκε ελαφρά και αφού έτυχε περίθαλψής έλαβε εξιτήριο, ενώ ο 35χρονος δεν έχει τραυματιστεί.
Από τις εξετάσεις, σύμφωνα με την Αστυνομία, διαπιστώθηκε ότι ο 35χρονος οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλης, καθώς στον προκαταρκτικό έλεγχο η ένδειξη ήταν 58μg% και στον τελικό έλεγχο 47μg%.
Ο οδηγός συνελήφθη και τέθηκε υπό 6ήμερη κράτηση για διευκόλυνση των αστυνομικών ανακρίσεων, ενώ από τις εξετάσεις στη σκηνή εκτιμάται ότι το όχημα του είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα κατά τον δεδομένο χρόνο της σύγκρουσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ. Ο Κανονισμός της Πράσινης Γραμμής είχε καθοριστικό ρόλο στο να μπορούν και οι δύο κοινότητες της Κύπρου να απολαμβάνουν ελεύθερα την καθημερινή τους ζωή, αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τα 20 χρόνια ελεύθερης διακίνησης με βάση τον σχετικό κανονισμό, ενώ η αρμόδια Επίτροπος, Ελίζα Φερέιρα, υπογράμμισε πως οι καθημερινές επαφές «μπορούν να προετοιμάσουν το έδαφος για την επανένωση της Κύπρου».

ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ

Πολιτισμός

ΑΘΗΝΑ. Σε μία λαμπρή τελετή με άρωμα Ελλάδας και Γαλλίας παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα το απόγευμα της Παρασκευής στην οικοδέσποινα των φετινών Ολυμπιακών Αγώνων.

Πρακτορικά

Με την παρέλαση της Νέας Υόρκης την Κυριακή 14 Απριλίου, έκλεισε κι ο φετινός κύκλος των παρελάσεων για τη μεγάλη και τρανή ημέρα της κήρυξης της Επανάστασης του 1821 για τη λευτεριά της Ελλάδας από τους Τούρκους.

Αντίλογος

Παρενέβη, διαβάζω, ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, για να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο δημόσιος υπάλληλος που συνελήφθη για εμπλοκή του στην υπόθεση της 12χρονης στα Σεπόλια.

ΒΙΝΤΕΟ