x
 

Ελλάδα

Super League: Στο 0-0 έμειναν Λεβαδειακός και Λαμία

22 Ιανουαρίου 2023

Στείρο από γκολ ήταν το ντέρμπι ουραγών ανάμεσα στον Λεβαδειακό και στην Λαμία στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας, για την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα, ένα αποτέλεσμα που δεν βόλεψε καμία από τις δύο αφού η μεταξύ τους βαθμολογική θέση και διαφορά έμεινε η ίδια. Οι Βοιωτοί παραμένουν στο +1 από τους «Φθιώτες» που βρίσκονται προτελευταίοι, ενώ αμφότεροι αύξησαν κατά ένα βαθμό την απόσταση που τους χωρίζει από τον ουραγό Ιωνικό. Να σημειωθεί ότι η Λαμία συμπλήρωσε ένα γύρο χωρίς νίκη, αφού το μοναδικό της «τρίποντο» στο πρωτάθλημα ως τώρα ήταν στο αντίστοιχο ματς των δύο ομάδων στην έδρα της.

Καλύτεροι στο ξεκίνημα του ματς οι γηπεδούχοι, απείλησαν στο 13’ με σουτ του Τόρο που εξουδετέρωσε ο Σαράνοφ. Μετά τα μέσα του ημιχρόνου η Λαμία ισορρόπησε το παιχνίδι και έχασε πολύ καλή ευκαιρία στο 31’ με τον Ρόμανιτς, το σουτ του οποίου πέρασε ελάχιστα έξω από την εστία του Στογιάνοβιτς, όμως η καλύτερη φάση του πρώτου μέρους ανήκε στον Λεβαδειακό, με τον Σαράνοφ να αποκρούει εντυπωσιακά την κεφαλιά του Βινίσιους στο 36’.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα μετά την ανάπαυλα και είχαν μία καλή φάση στο 62’, με την κεφαλιά του Τσιλούλη να περνάει άουτ. Ομως ο Λεβαδειακός ήταν αυτός που «άγγιξε» το γκολ στο 66’, όταν ο Σαράνοφ χρειάστηκε και τη βοήθεια του δοκαριού για να σώσει την εστία του, στο δυνατό σουτ του Λούα Λούα. Οι Βοιωτοί είχαν άλλη μία καλή ευκαιρία στο 76’, με την κεφαλιά του Τζημόπουλου να φεύγει άουτ, γενικότερα ήταν αυτοί που έμοιαζαν να επιζητούν περισσότερο τη νίκη, αλλά δεν μπόρεσαν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα.

Ο Αθηναίος διαιτητής Ευαγγέλου «κιτρίνισε» τους Μεχία, Παναγιώτου και Μπεχαράνο, Αμπάντα.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάσμινκο Βέλιτς): Στογιάνοβιτς, Μεχία (56’ Νταμπό), Βινίσιους, Μουτίνιο, Βρακάς, Δούμτσιος (90’ Σακό), Τόρο (60’ Λούα Λούα), Νίκας, Παναγιώτου, Τσάπρας, Τζημόπουλος.

ΛΑΜΙΑ (Σάββας Παντελίδης): Σαράνοφ, Τζανετόπουλος, Νούνιες (76’ Τζανδάρης), Βέργος (65’ Μανούσος), Σλίβκα, Μπεχαράνο, Τσιλούλης (84’ Μαρτίνεθ), Κορνέζος, Ρόμανιτς (84’ Ντε Βινσέντι), Βασιλαντωνόπουλος, Αμπάντα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για το τουρνουά γκολφ Porto Carras Pro-Am Aegean Mini Tour που θα διεξαχθεί από τις 14 έως τις 18 Μαΐου 2024, σε ένα από τα ομορφότερα και πιο ειδυλλιακά τοπία της Ελλάδας, στο Porto Carras Grand Resort, στη χερσόνησο της Σιθωνίας, στη Χαλκιδική.

Σχόλια

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ

Πολιτισμός

ΑΘΗΝΑ. Σε μία λαμπρή τελετή με άρωμα Ελλάδας και Γαλλίας παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα το απόγευμα της Παρασκευής στην οικοδέσποινα των φετινών Ολυμπιακών Αγώνων.

Πρακτορικά

Με την παρέλαση της Νέας Υόρκης την Κυριακή 14 Απριλίου, έκλεισε κι ο φετινός κύκλος των παρελάσεων για τη μεγάλη και τρανή ημέρα της κήρυξης της Επανάστασης του 1821 για τη λευτεριά της Ελλάδας από τους Τούρκους.

Αντίλογος

Παρενέβη, διαβάζω, ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, για να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο δημόσιος υπάλληλος που συνελήφθη για εμπλοκή του στην υπόθεση της 12χρονης στα Σεπόλια.

ΒΙΝΤΕΟ