x
 

Κοινωνία

Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας για το δυστύχημα στα Τέμπη

02 Μαρτίου 2023

ΑΘΗΝΑ. Συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της Hellenic Train πραγματοποιήθηκε από Εργατικά Συνδικάτα της Αττικής, Φοιτητικούς Συλλόγους και άλλους μαζικούς φορείς, με αφορμή την ανείπωτη τραγωδία που σημειώθηκε στα Τέμπη, ενώ αυτήν την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη πορεία διαμαρτυρίας προς τη Βουλή.

Η κινητοποίηση γίνεται με πρωτοβουλία του Εργατικού Κέντρου Πειραιά.

«Οι νεκροί μας θυσία για το κέρδος – Δεν είναι λάθος είναι έγκλημα», γράφει το πανό του Εργατικού Κέντρου Πειραιά, Σωματείων και μαζικών φορέων.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας του ΠΑΜΕ στα γραφεία της HELLENIC TRAIN. Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023 (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας του ΠΑΜΕ στα γραφεία της HELLENIC TRAIN. Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023 (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΘΗΝΑ. Με δεκάδες χιλιάδες Ελληνες να έχουν εγκαταλείψει τη χώρα στα χρόνια της κρίσης και την επιστροφή τους να συνιστά μείζον ζήτημα τόσο για την ανάπτυξη της χώρας όσο και για το δημογραφικό, σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη με τον κ.

Σχόλια

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ

Πολιτισμός

ΑΘΗΝΑ. Σε μία λαμπρή τελετή με άρωμα Ελλάδας και Γαλλίας παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα το απόγευμα της Παρασκευής στην οικοδέσποινα των φετινών Ολυμπιακών Αγώνων.

Πρακτορικά

Με την παρέλαση της Νέας Υόρκης την Κυριακή 14 Απριλίου, έκλεισε κι ο φετινός κύκλος των παρελάσεων για τη μεγάλη και τρανή ημέρα της κήρυξης της Επανάστασης του 1821 για τη λευτεριά της Ελλάδας από τους Τούρκους.

Αντίλογος

Παρενέβη, διαβάζω, ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, για να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο δημόσιος υπάλληλος που συνελήφθη για εμπλοκή του στην υπόθεση της 12χρονης στα Σεπόλια.

ΒΙΝΤΕΟ