x
 

Κοινωνία

Κατέληξε ο 20χρονος φοιτητής που είχε καταρρεύσει σε γήπεδο ποδοσφαίρου 5×5

03 Μαρτίου 2023

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή ο 20χρονος φοιτητής που είχε καταρρεύσει την ώρα που έπαιζε ποδόσφαιρο, σε γήπεδο 5×5, στην Αγίου Δημητρίου, στη Θεσσαλονίκη.

Όπως έγινε γνωστό, ο νεαρός κατέληξε, χθες το πρωί, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου «Παπαγεωργίου», όπου νοσηλευόταν τοις προηγούμενες μέρες σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο 20χρονος είχε προγραμματίσει να πάει με φίλους του να παίξουν μπάλα στις 21 Φεβρουαρίου. Κατά το ζέσταμα ένιωσε αδιαθεσία και αποχώρησε. Όταν αισθάνθηκε καλύτερα, μπήκε ξανά στο γηπεδάκι και αγωνίστηκε, ωστόσο -σύμφωνα με μαρτυρίες– κατέρρευσε.

Γυμναστής που βρισκόταν στο σημείο έκανε άμεσα προσπάθειες ανάνηψης με απινιδωτή στον νεαρό και κατάφερε να τον επαναφέρει. Φαίνεται όμως πως υπέστη νέα ανακοπή καρδιάς και ακολούθησαν προσπάθειες τόσο από διασώστες του ΕΚΑΒ όσο κι από γιατρούς του «Παπανικολάου» όπου διακομίστηκε, προκειμένου να τον ανατάξουν. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ωστόσο, όλο αυτό το διάστημα, ο νεαρός φοιτητής δεν τα κατάφερε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΘΗΝΑ.  Την ενοχή έξι κατηγορουμένων από τους 21 συνολικά για τη φονική φωτιά στο Μάτι το καλοκαίρι του 2018 αποφάσισε χθες το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών.

Σχόλια

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ

Πολιτισμός

ΑΘΗΝΑ. Σε μία λαμπρή τελετή με άρωμα Ελλάδας και Γαλλίας παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα το απόγευμα της Παρασκευής στην οικοδέσποινα των φετινών Ολυμπιακών Αγώνων.

Πρακτορικά

Με την παρέλαση της Νέας Υόρκης την Κυριακή 14 Απριλίου, έκλεισε κι ο φετινός κύκλος των παρελάσεων για τη μεγάλη και τρανή ημέρα της κήρυξης της Επανάστασης του 1821 για τη λευτεριά της Ελλάδας από τους Τούρκους.

Αντίλογος

Παρενέβη, διαβάζω, ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, για να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο δημόσιος υπάλληλος που συνελήφθη για εμπλοκή του στην υπόθεση της 12χρονης στα Σεπόλια.

ΒΙΝΤΕΟ