x
 

Πολιτική

Η Κάρολιν Μαλόνι σχετικά με το νόμο για τη μείωση του πληθωρισμού

10 Αυγούστου 2022

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ. Σε μια δήλωση σχετικά με την ψήφιση του νόμου για την μείωση του πληθωρισμού προχώρησε στις 7 Αυγούστου, η Κάρολιν Μαλόνι (Carolyn  Maloney), πρόεδρος της Επιτροπής Εποπτείας και Μεταρρύθμισης. Συγκεκριμένα, η κ. Μαλόνι ανέφερε: «Ο νόμος για τη μείωση του πληθωρισμού είναι μια μεταμορφωτική ευκαιρία για την επίτευξη ιστορικής προόδου σε ζητήματα που υπερασπίζονται οι Δημοκρατικοί, συμπεριλαμβανομένης της μείωσης του κόστους υγειονομικής περίθαλψης και ενέργειας και της καταπολέμησης της κλιματικής κρίσης. Είμαι ιδιαίτερα περήφανη που το πακέτο περιλαμβάνει μέτρα για τα οποία έχω αγωνιστεί και παλέψει εδώ και καιρό, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης του στόλου   των Ταχυδρομείων της τάξεως 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων». Και συμπλήρωσε ότι «ανυπομονώ να εγκρίνει το Σώμα γρήγορα αυτό το νομοσχέδιο και το  γραφείο του Προέδρου να προχωρήσω στην εφαρμογή του».

Ειδικότερα, η διάταξη του νόμου περιέχει ανάπτυξη του στόλου των ταχυδρομικών υπηρεσιών τάξεως 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την αγορά ηλεκτρικών οχημάτων και την κατασκευή της απαραίτητης υποδομής φόρτισης. Ακόμα προβλέπει 975 εκατομμύρια δολάρια για τη Γενική Διοίκηση Υπηρεσιών για την υποστήριξη της ανάπτυξης αναδυόμενων και βιώσιμων τεχνολογιών για τη μείωση των εκπομπών και τη μείωση του κόστους για τους φορολογούμενους.

Εν συνεχεία  25 εκατομμύρια δολάρια για το Γραφείο Λογοδοσίας της Κυβέρνησης για την παρακολούθηση των εργασιακών, ισότιμων και περιβαλλοντικών προτύπων και των επιδόσεων του νόμου για τη μείωση του πληθωρισμού και 25 εκατομμύρια δολάρια για το Γραφείο Διαχείρισης και Προϋπολογισμού για την υποστήριξη της εφαρμογής και την παρακολούθηση της δίκαιης κατανομής των οικονομικών, κοινωνικές και περιβαλλοντικές επιπτώσεις των ταμείων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Το σύνθημα για στήριξη του εκλογικού συνδυασμού του ΚΚΕ στις προσεχείς ευρωεκλογές, προκειμένου να εκφραστεί μια ισχυρή φωνή αντίθεσης στις κυρίαρχες πολιτικές της Ε.

ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ

Πολιτισμός

ΑΘΗΝΑ. Σε μία λαμπρή τελετή με άρωμα Ελλάδας και Γαλλίας παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα το απόγευμα της Παρασκευής στην οικοδέσποινα των φετινών Ολυμπιακών Αγώνων.

Πρακτορικά

Με την παρέλαση της Νέας Υόρκης την Κυριακή 14 Απριλίου, έκλεισε κι ο φετινός κύκλος των παρελάσεων για τη μεγάλη και τρανή ημέρα της κήρυξης της Επανάστασης του 1821 για τη λευτεριά της Ελλάδας από τους Τούρκους.

Αντίλογος

Παρενέβη, διαβάζω, ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, για να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο δημόσιος υπάλληλος που συνελήφθη για εμπλοκή του στην υπόθεση της 12χρονης στα Σεπόλια.

ΒΙΝΤΕΟ