x
 

Κοινωνία

Απολογείται σήμερα η 29χρονη μητέρα του νεκρού βρέφους στον Αλιάκμονα

04 Ιανουαρίου 2023

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Στην ανακρίτρια Βέροιας αναμένεται να απολογηθεί σήμερα η 29χρονη μητέρα του 11 μηνών βρέφους που βρέθηκε νεκρό στο φράγμα του Αλιάκμονα.

Σε βάρος της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση ενώ φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα καθώς είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ψυχιατρικές κλινικές.

Οπως προκύπτει από την ιατροδικαστική εξέταση, η αιτία θανάτου του βρέφους φαίνεται να είναι ο πνιγμός.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πυραυλική επίθεση από τους αντάρτες Χούθι της Υεμένης προκάλεσε ζημιές σε ένα ελληνόκτοιτο πλοίο στην Ερυθρά Θάλασσα τη Δευτέρα, ανακοίνωσαν οι αρχές.

ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ

Πολιτισμός

ΑΘΗΝΑ. Σε μία λαμπρή τελετή με άρωμα Ελλάδας και Γαλλίας παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα το απόγευμα της Παρασκευής στην οικοδέσποινα των φετινών Ολυμπιακών Αγώνων.

Πρακτορικά

Με την παρέλαση της Νέας Υόρκης την Κυριακή 14 Απριλίου, έκλεισε κι ο φετινός κύκλος των παρελάσεων για τη μεγάλη και τρανή ημέρα της κήρυξης της Επανάστασης του 1821 για τη λευτεριά της Ελλάδας από τους Τούρκους.

Αντίλογος

Παρενέβη, διαβάζω, ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, για να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο δημόσιος υπάλληλος που συνελήφθη για εμπλοκή του στην υπόθεση της 12χρονης στα Σεπόλια.

ΒΙΝΤΕΟ