x
 

Επιστήμη

Αναβάθμιση του Ελληνικού Ινστιτούτου Παστέρ

08 Φεβρουαρίου 2023

ΑΘΗΝΑ. Στην απόφαση διάθεσης σημαντικών πόρων για την αναβάθμιση και επέκταση των υποδομών του Ινστιτούτου Παστέρ αναφέρεται με ανάρτησή του στο twitter ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

«Με σχέδιο προχωράμε στην αναβάθμιση και επέκταση των υποδομών του Ελληνικού Ινστιτούτου Παστέρ (ΕΙΠ), με προϋπολογισμό 25.195.647,36 ευρώ, από τους πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης», αναφέρει στην ανάρτησή του. Και ο κ. Οικονόμου επισημαίνει: «Συνεχίζουμε στοχευμένα να προωθούμε την έρευνα και την καινοτομία».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το να ζείτε έναν πιο βιώσιμο τρόπο ζωής δεν σημαίνει ότι πρέπει να γίνετε vegan από τη μια μέρα στην άλλη ή να αλλάξετε το αυτοκίνητό σας με ένα ποδήλατο.

Σχόλια

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ

Πολιτισμός

ΑΘΗΝΑ. Σε μία λαμπρή τελετή με άρωμα Ελλάδας και Γαλλίας παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα το απόγευμα της Παρασκευής στην οικοδέσποινα των φετινών Ολυμπιακών Αγώνων.

Πρακτορικά

Με την παρέλαση της Νέας Υόρκης την Κυριακή 14 Απριλίου, έκλεισε κι ο φετινός κύκλος των παρελάσεων για τη μεγάλη και τρανή ημέρα της κήρυξης της Επανάστασης του 1821 για τη λευτεριά της Ελλάδας από τους Τούρκους.

Αντίλογος

Παρενέβη, διαβάζω, ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, για να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο δημόσιος υπάλληλος που συνελήφθη για εμπλοκή του στην υπόθεση της 12χρονης στα Σεπόλια.

ΒΙΝΤΕΟ