x
 

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Ενημερωτική εκδήλωση του Γενικού Προξενείου Νέας Υόρκης

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Μια ανοικτή εκδήλωση, προκειμένου να απαντηθούν σημαντικά ερωτήματα που απασχολούν τη σχέση των αποδήμων και ομογενών με τις προξενικές υπηρεσίες, όπως επίσης και τη διαδικασία εγγραφής στους εκλογικούς καταλόγους, διοργανώνει την προσεχή Κυριακή το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη.

Ειδικότερα, η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Κυριακή 19 Μαρτίου, στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα «Πέτρος Πατρίδης» της κοινότητας Αγίου Δημητρίου στην Αστόρια, όπου ο γενικός πρόξενος της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου και ο πρόξενος Δημήτριος Παπαγεωργίου θα ενημερώσουν το κοινό, δεχόμενοι παράλληλα ερωτήσεις και εισηγήσεις από τους παρευρισκόμενους, σε μια εκδήλωση με ιδιαίτερο χρηστικό και ευρύτερο ενδιαφέρον για τους ομογενείς.

Από πλευράς του Γενικού Προξενείου συνιστάται και ενθαρρύνεται η συμμετοχή των μελών της ελληνοαμερικανικής κοινότητας, αφού θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν υπεύθυνες απαντήσεις για θέματα που τους απασχολούν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Το σύνθημα για στήριξη του εκλογικού συνδυασμού του ΚΚΕ στις προσεχείς ευρωεκλογές, προκειμένου να εκφραστεί μια ισχυρή φωνή αντίθεσης στις κυρίαρχες πολιτικές της Ε.

Σχόλια

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ

Πολιτισμός

ΑΘΗΝΑ. Σε μία λαμπρή τελετή με άρωμα Ελλάδας και Γαλλίας παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα το απόγευμα της Παρασκευής στην οικοδέσποινα των φετινών Ολυμπιακών Αγώνων.

Πρακτορικά

Με την παρέλαση της Νέας Υόρκης την Κυριακή 14 Απριλίου, έκλεισε κι ο φετινός κύκλος των παρελάσεων για τη μεγάλη και τρανή ημέρα της κήρυξης της Επανάστασης του 1821 για τη λευτεριά της Ελλάδας από τους Τούρκους.

Αντίλογος

Παρενέβη, διαβάζω, ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, για να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο δημόσιος υπάλληλος που συνελήφθη για εμπλοκή του στην υπόθεση της 12χρονης στα Σεπόλια.

ΒΙΝΤΕΟ