xΑμερική

Το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Ποντίων «Κομνηνοί»

23 Νοεμβρίου 2021

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Συστάθηκε σε Σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ποντίων «Κομνηνοί», μετά τις διεργασίες που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 7 Νοεμβρίου, στα γραφεία του Συλλόγου, στην Αστόρια.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Ανδρονικίδης αναδείχθηκε νέος πρόεδρος, ενώ ο πρώην πρόεδρος, Δημήτρης Μολοχίδης, διατηρεί θέση στο προεδρείο, αλλά τοποθετήθηκε σε αυτήν του Ταμία. Ο Νικόλαος Πουλικίδης θα είναι ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, ο Χαράλαμπος Πετρίδης θα αναλάβει υπεύθυνος για την εγγραφή νέων μελών, ενώ η ευθύνη του κτιρίου ανατέθηκε στον Ιωάννη Καραπετρίδη.

Παράλληλα, το Δ.Σ. το οποίο είναι 12μελές, περιλαμβάνει τέσσερις γυναίκες και μάλιστα σε υψηλόβαθμες θέσεις. Συγκεκριμένα, η Κασσιανή Λουκίσσα θα είναι η Α’ Αντιπρόεδρος και η Καλλιόπη Χατζή Γενική Γραμματέας. Η Ελένη Τσαρσιταλίδου θα αναλάβει τον τομέα Νεολαίας και Χοροδιδασκαλίας ενώ η Χαρίκλεια Αμανατίδου τις εκδηλώσεις και την κοινωνική δικτύωση.

Αναλυτικά και ονομαστικά, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ποντίων «Κομνηνοί» συγκροτήθηκε ως κάτωθι:

Γεώργιος Ανδρονικίδης – Πρόεδρος

Κασσιανή Λουκίσσα – Α’ Αντιπρόεδρος

Καλλιόπη Χατζή – Γενική Γραμματέας

Δημήτρης Μολοχίδης – Ταμίας

Μιχαήλ Καρυπίδης – Β’ Αντιπρόεδρος

Νικόλαος Πουλικίδης – Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων

Ελένη Τσαρσιταλίδου – Υπεύθυνη Νεολαίας και Χοροδιδάσκαλος

Χαρίκλεια Αμανατίδου – Υπεύθυνη Εκδηλώσεων και Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης

Χαράλαμπος Πετρίδης – Υπεύθυνος εγγραφών νέων μελών

Ιωάννης Καραπετρίδης – Υπεύθυνος Κτηρίου

Στέφανος Αμανατίδης – Μέλος

Γεώργιος Χρυσομαλλίδης – Μέλος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. «Η ιστορία μας επιστρέφει σπίτι!», τονίζει το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος (ΚΙΣΕ) σε σημερινή του ανακοίνωση για την απόφαση επιστροφής των προπολεμικών εβραϊκών αρχείων από τη Μόσχα στη χώρα μας, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του προς τον Πρωθυπουργό για τις «καίριες ενέργειές του και «όλους όσοι εργάσθηκαν και συνεχίζουν να εργάζονται για την ολοκλήρωση της επιστροφής».

Σχόλια

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ

Αμερική

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ενα από τα πιο ιστορικά ελληνοαμερικανικά εστιατόρια της Νέας Υόρκης κατεβάζει ρολά, μετά από 25 χρόνια λειτουργίας.

Αμερική

ΒΟΣΤΩΝΗ. Ο πρωτοπρεσβύτερος Αλέξανδρος Καρλούτσος με επιστολή την οποία έστειλε σε γνωστούς, φίλους και συνεργάτες του, ευχαριστεί για τη συνεργασία και συμπαράστασή τους κατά τα 51 έτη της διακονίας του στην Εκκλησία και συνάμα τους πληροφορεί πως απέρχεται από τη θέση του στην Αρχιεπισκοπή.

Αμερική

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Εν μέσω μεγάλης έντασης και αντιπαραθέσεων, οι οποίες όμως δεν υπερέβησαν τα όρια της λεκτικής διαμάχης, πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης, που συγκάλεσε η Διοικούσα Επιτροπή των πρώην προέδρων, που διατηρεί τον έλεγχο του Σταθακείου Πολιτιστικού Κέντρου.

ΒΙΝΤΕΟ

Πυρπολήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο έξω από το «Fox News» (Vid)

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ενας άντρας κατηγορείται για εμπρησμό και άλλα εγκλήματα για την πυρπόληση ενός γιγάντιου χριστουγεννιάτικου δέντρου έξω από τα κεντρικά γραφεία του «Fox News» στο κέντρο του Μανχάταν.

Πάπας Φραγκίσκος στη Λέσβο: Το προσφυγικό-μεταναστευτικό ζήτημα είναι πρόβλημα του Κόσμου

ΜΥΤΙΛΗΝΗ. Υπενθυμίζοντας τα λόγια του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.