x

Αμερική

Το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Ποντίων «Κομνηνοί»

23 Νοεμβρίου 2021

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Συστάθηκε σε Σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ποντίων «Κομνηνοί», μετά τις διεργασίες που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 7 Νοεμβρίου, στα γραφεία του Συλλόγου, στην Αστόρια.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Ανδρονικίδης αναδείχθηκε νέος πρόεδρος, ενώ ο πρώην πρόεδρος, Δημήτρης Μολοχίδης, διατηρεί θέση στο προεδρείο, αλλά τοποθετήθηκε σε αυτήν του Ταμία. Ο Νικόλαος Πουλικίδης θα είναι ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, ο Χαράλαμπος Πετρίδης θα αναλάβει υπεύθυνος για την εγγραφή νέων μελών, ενώ η ευθύνη του κτιρίου ανατέθηκε στον Ιωάννη Καραπετρίδη.

Παράλληλα, το Δ.Σ. το οποίο είναι 12μελές, περιλαμβάνει τέσσερις γυναίκες και μάλιστα σε υψηλόβαθμες θέσεις. Συγκεκριμένα, η Κασσιανή Λουκίσσα θα είναι η Α’ Αντιπρόεδρος και η Καλλιόπη Χατζή Γενική Γραμματέας. Η Ελένη Τσαρσιταλίδου θα αναλάβει τον τομέα Νεολαίας και Χοροδιδασκαλίας ενώ η Χαρίκλεια Αμανατίδου τις εκδηλώσεις και την κοινωνική δικτύωση.

Αναλυτικά και ονομαστικά, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ποντίων «Κομνηνοί» συγκροτήθηκε ως κάτωθι:

Γεώργιος Ανδρονικίδης – Πρόεδρος

Κασσιανή Λουκίσσα – Α’ Αντιπρόεδρος

Καλλιόπη Χατζή – Γενική Γραμματέας

Δημήτρης Μολοχίδης – Ταμίας

Μιχαήλ Καρυπίδης – Β’ Αντιπρόεδρος

Νικόλαος Πουλικίδης – Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων

Ελένη Τσαρσιταλίδου – Υπεύθυνη Νεολαίας και Χοροδιδάσκαλος

Χαρίκλεια Αμανατίδου – Υπεύθυνη Εκδηλώσεων και Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης

Χαράλαμπος Πετρίδης – Υπεύθυνος εγγραφών νέων μελών

Ιωάννης Καραπετρίδης – Υπεύθυνος Κτηρίου

Στέφανος Αμανατίδης – Μέλος

Γεώργιος Χρυσομαλλίδης – Μέλος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Με χαμηλές θερμοκρασίες και διαδοχικές βροχοπτώσεις υποδέχθηκε τον Οκτώβριο η πόλη της Νέας Υόρκης, με το σκηνικό του καιρού να θυμίζει περισσότερο ήπιες χειμερινές μέρες και λιγότερο τις πρώτες εβδομάδες του φθινοπώρου.

ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ

Εκδηλώσεις

ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ. Μέσα σε ιδιαίτερα συγκινητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Ιουνίου η τελετή αποφοίτησης της 8ης τάξης του Ημερήσιου Ελληνικού Σχολείου “Αργύριος Φάντης” στον Καθεδρικό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Μπρούκλιν.

Πολιτισμός

Η πρωτοεμφανιζόμενη συγγραφέας Μαρίνα Πλούμπη, μας χάρισε φέτος ένα παιδικό βιβλίο ξεχωριστό και μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα.

Γενικά Νέα

ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ. Με κατάνυξη και ευλάβεια ξεκίνησαν οι ακολουθίες του Πάσχα στον Ιερό Ναό Αγ.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο με την τουρκική ακτοφυλακή να προωθεί βίαια μετανάστες προς την Ελλάδα

ΑΘΗΝΑ. Βίντεο με πλάνα από την τουρκική ακτοφυλακή «να προωθεί βίαια μετανάστες προς την Ελλάδα κατά παράβαση του διεθνούς δικαίου και της Κοινής Δήλωσης της ΕΕ» ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης.

Πλήθος κόσμου στην κηδεία της Αλισον Ρούσο – Ελινγκ, θύμα ομογενούς δράστη (Βίντεο)

ΜΠΡΟΥΚΒΙΛ. Με τιμές που αρμόζουν σε βαθμοφόρο που έπεσε εν ώρα καθήκοντος, οι Αρχές της Νέας Υόρκης αποχαιρέτησαν την 61χρονη διασώστρια Αλισον Ρούσο - Ελινγκ (Alison Russo - Elling), η οποία έπεσε νεκρή την προηγούμενη Πέμπτη από το μαχαίρι του 34χρονου ομογενούς Πίτερ Ζησόπουλου (Peter Zisopoulos) ο οποίος της επιτέθηκε απρόκλητα σε ένα αποτρόπαιο περιστατικό στην Αστόρια.

Συμπλήρωσε τη διεύθυνση του e-mail σου για να γίνεις συνδρομητής

Συμπληρώστε το email σας για να εγγραφείτε - π.χ. abc@xyz.com

Μπορείς να διαγραφείς όποτε το θελήσεις χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο στο δελτίο τύπου μας